מאפה שבלול מבצק עלים ממולא בגבינה צהובה וזיתים בניחוח זעתר לשבועות

מאפה שבלול מבצק עלים ממולא בגבינה צהובה וזיתים בניחוח זעתר לשבועות:
להפשיר בצק עלים,
להכין פסטו זעתר(אזוב):לקחת 3 כוסות עלי זעתר טריים(אני מגדל באדנית)להכניס לכלי שמתאים לבלנדר מוט,
להוסיף כוס שמן זית מיץ מלימון גדול(4 כפות)רבע כוס צנוברים קלויים רבע כוס שקדים מולבנים קלויים 3 שיני שום כפית שטוחה מלח הימלאיה כפית שטוחה סומק טבעי וטהור(קטפתי בטבע יבשתי וטחנתי),
לטחון למחית,
לפרוס ולרדת את הבצק למלבנים 50 על 30 לחתוך לרוחב לחצי(50 על 15 ס״מ)
למרוח פס במרכז לאורך הבצק של פסטו זעתר ברוחב 10 ס״מ בעובי 2 מ״מ(נשארים בצדדים 2 פסים של בצק ללא רוטב ברוחב 2 וחצי ס״מ),
להניח מעל טבעות זיתים(כמה שאוהבים),
להניח מעל פרוסות גבינה צהובה דקות(אפשר גבינה מגוררת),
לגלגל לגליל ואז לגלגל לחילזון(קצה הגלגול להכניס מתחת לחילזון),
להניח על נייר אפייה בתבנית אפייה למרוח ביצה ולפזר מעל שומשום קלוי,
להכניס לתנור חם על 190 מעלות טורבו,
לאפות עד הזהבה יפה להגיש עם לבנה ובתאבון.
(יצא מעדן כל הבית הריח מזעתר)

הי הי לכולם אוהבים לבשל ולאכול!.

ביקור מעקב וליייק בבלוג שלי יעשיר אתכם באלפי מתכונים טעימים מעניינים ופשוטים.

♥♥ קובי השף הפשוט ממטבח ישראלי ביתי פשוט טעים בטעם של פעם ♥♥ 

בפייסבוק כל מתכון מצולם באלבום לפי שלבי הביצוע.

"כנסו עיקבו לייקו ותיהנו מעדכונים שוטפים טיפים  חידושים הגרלות והפתעות״

אהבתם !!! שתפו וספרו לחבריכם.

מענה על שאלות מהיר וזמין.

לחצו כאן לכניסה >>>

 

לחצו כאן לצפיה בעמוד האינסטגרם >>>

המלצות טיולים בארץ
רישום המלצה חדשה
המלצות טיולים בארץ
רישום עסקים לאתר
המלצות טיולים בחול