סלט ביצים וחצילים משודרג עם מיונז חרדל ובצל מקורמל צמחוני ללא גלוטן:
לבשל 8 ביצים קשות לצנן לקלף לקרר,
לקחת 2 חצילים לקלף עם קולפן פסים(ג׳וליאנים)לחתוך לטבעות בעובי 1 וחצי ס״מ ולקוביות של 1 וחצי ס״מ,
להכניס לקערת ערבוב לזלף 5 כפות שמן לערבב לציפוי,
להניח על נייר אפייה בתבנית אפייה לפזר מעט מלח גס,
להכניס לתנור חם על 200 מעלות טורבו לאפות עד הזהבה יפה ורכות,
לחתוך את הביצים לטבעות עם מכשיר חיתוך ביצים להכניס לקערת ערבוב,
להוסיף את החצילים חצי בצל סגול במיני מיני קוביות דקדק מלח הימליה ופלפל שחור גרוס לפי הטעם לערבב,
להוסיף 3 בצלים מקורמלים כף חרדל דיז׳ון גרגירים ו 4 כפות מיונז לערבב,
להכניס למקרר לשעתיים לספיגת טעמים לערבב ובתאבון.
הי הי לכולם אוהבים לבשל ולאכול!.
ביקור מעקב וליייק בבלוג שלי יעשיר אתכם באלפי מתכונים טעימים מעניינים ופשוטים.
♥♥ קובי השף הפשוט ממטבח ישראלי ביתי פשוט טעים בטעם של פעם ♥♥
בפייסבוק כל מתכון מצולם באלבום לפי שלבי הביצוע.
"כנסו עיקבו לייקו ותיהנו מעדכונים שוטפים טיפים חידושים הגרלות והפתעות״
אהבתם !!! שתפו וספרו לחבריכם.
מענה על שאלות מהיר וזמין.