פירה תפוא בטטה לשבועות עם גבינת גאודה ובצל מקורמל בניחוח אורגנו ללא גלוטן:
לבשל 500 גרם תפו״א ו 250 גרם בטטה בחתיכות בינוניות עד רכות לסנן ליבש 4 דקות על האש,
להכין פירה להוסיף כפית מתיבוליות השף הפשוט-מלח בצל(מלח ארבעת הבצלים טבעי ללא חומרים מוספים-יצור עצמי)טבעוני ללא גלוטן רבע כפית פלפל שחור גרוס רבע כפית אבקת אורגנו מלח הימלאיה לפי הטעם לערבב,
להוסיף 2 בצלים מקורמלים 100 גרם גבינת גאודה מגוררת לערבב ובתאבון.
הי הי לכולם אוהבים לבשל ולאכול!.
ביקור מעקב וליייק בבלוג שלי יעשיר אתכם באלפי מתכונים טעימים מעניינים ופשוטים.
♥♥ קובי השף הפשוט ממטבח ישראלי ביתי פשוט טעים בטעם של פעם ♥♥
בפייסבוק כל מתכון מצולם באלבום לפי שלבי הביצוע.
"כנסו עיקבו לייקו ותיהנו מעדכונים שוטפים טיפים חידושים הגרלות והפתעות״
אהבתם !!! שתפו וספרו לחבריכם.
מענה על שאלות מהיר וזמין.