מאפה בצק עלים ממולא בפירה תפוא בטטה לשבועות עם גבינת גאודה ובצל מקורמל בניחוח אורגנו:
(צורת סיכת החטופים לשולחן החג),
להכין פירה:לבשל 500 גרם תפו״א ו 250 גרם בטטה בחתיכות בינוניות עד רכות לסנן ליבש 4 דקות על האש,
להכין פירה להוסיף כפית מתיבוליות השף הפשוט-מלח בצל(מלח ארבעת הבצלים טבעי ללא חומרים מוספים-יצור עצמי)טבעוני ללא גלוטן רבע כפית פלפל שחור גרוס רבע כפית אבקת אורגנו מלח הימלאיה לפי הטעם לערבב,
להוסיף 2 בצלים מקורמלים 100 גרם גבינת גאודה מגוררת לערבב לקרר,
להפשיר מלווחים בכמות שרוצים,
לקמח מעט ולרדד כל מלווח לצורת אליפסה פי שנים מאורכו,
להניח פס דק מהפירה לאורך הבצק קרוב לקצה הקרוב לנו,
לגלגל לגליל דק ליצור את צורת הסיכה,
להניח על נייר אפייה בתבנית אפייה,
למרוח ביצה ולפזר שומשום קלוי,
להכניס לתנור חם על 190 מעלות טורבו,
לאפות עד הזהבה יפה להניח על שולחן החג את הסיכות ובתאבון.
הי הי לכולם אוהבים לבשל ולאכול!.
ביקור מעקב וליייק בבלוג שלי יעשיר אתכם באלפי מתכונים טעימים מעניינים ופשוטים.
♥♥ קובי השף הפשוט ממטבח ישראלי ביתי פשוט טעים בטעם של פעם ♥♥
בפייסבוק כל מתכון מצולם באלבום לפי שלבי הביצוע.
"כנסו עיקבו לייקו ותיהנו מעדכונים שוטפים טיפים חידושים הגרלות והפתעות״
אהבתם !!! שתפו וספרו לחבריכם.
מענה על שאלות מהיר וזמין.