פשטידת תפוא בטטה וגבינה ובצל מקורמל על מחבת מהפירה של אתמול

פשטידת תפוא בטטה וגבינה ובצל מקורמל על מחבת מהפירה של אתמול:
להכין פירה תפוא בטטה לשבועות עם גבינת גאודה ובצל מקורמל בניחוח אורגנו ללא גלוטן:
לבשל 500 גרם תפו״א ו 250 גרם בטטה בחתיכות בינוניות עד רכות לסנן ליבש 4 דקות על האש,
להכין פירה להוסיף כפית מתיבוליות השף הפשוט-מלח בצל(מלח ארבעת הבצלים טבעי ללא חומרים מוספים-יצור עצמי)טבעוני ללא גלוטן רבע כפית פלפל שחור גרוס רבע כפית אבקת אורגנו מלח הימלאיה לפי הטעם לערבב,
להוסיף 2 בצלים מקורמלים 100 גרם גבינת גאודה מגוררת לערבב.
נשאר פירה! לחמם מחבת נון סטיק עם 3 כפות שמן זית,
להניח את הפירה על המחבת להדק עם מזלג וליצור עיגול אחיד,
לטגן משני הצדדים(להפוך בהנפה לאויר ואו בעזרת צלחת)ובתאבון.

הי הי לכולם אוהבים לבשל ולאכול!.

ביקור מעקב וליייק בבלוג שלי יעשיר אתכם באלפי מתכונים טעימים מעניינים ופשוטים.

♥♥ קובי השף הפשוט ממטבח ישראלי ביתי פשוט טעים בטעם של פעם ♥♥ 

בפייסבוק כל מתכון מצולם באלבום לפי שלבי הביצוע.

"כנסו עיקבו לייקו ותיהנו מעדכונים שוטפים טיפים  חידושים הגרלות והפתעות״

אהבתם !!! שתפו וספרו לחבריכם.

מענה על שאלות מהיר וזמין.

לחצו כאן לכניסה >>>

 

לחצו כאן לצפיה בעמוד האינסטגרם >>>

רישום המלצה חדשה
רישום עסקים לאתר
המלצות טיולים בארץ
המלצות טיולים בחול
המלצות טיולים בארץ