סלט ביצים משודרג עם מיונז חרדל וזיתים צמחוני ללא גלוטן:
לבשל 8 ביצים קשות לצנן לקלף לקרר,
לגרד על פומפייה גסה להכניס לקערת ערבוב,
להוסיף כוס טבעות זיתים קצוצות דקדק כף חרדל דיז׳ון ו 4 כפות מיונז רבע כפית פלפל שחור גרוס מלח הימלאיה לפי הטעם לערבב,
להכניס למקרר לשעתיים לספיגת טעמים לערבב ובתאבון.
הי הי לכולם אוהבים לבשל ולאכול!.
ביקור מעקב וליייק בבלוג שלי יעשיר אתכם באלפי מתכונים טעימים מעניינים ופשוטים.
♥♥ קובי השף הפשוט ממטבח ישראלי ביתי פשוט טעים בטעם של פעם ♥♥
בפייסבוק כל מתכון מצולם באלבום לפי שלבי הביצוע.
"כנסו עיקבו לייקו ותיהנו מעדכונים שוטפים טיפים חידושים הגרלות והפתעות״
אהבתם !!! שתפו וספרו לחבריכם.
מענה על שאלות מהיר וזמין.