מניפת דלורית פיקנטית טבעונית ללא גלוטן

מניפת דלורית פיקנטית טבעונית ללא גלוטן:
להכין משרה:להכניס לקערית ערבוב 3 כפות סויה 3 כפות שמן זית 3 כפות רוטב צילי מתוק לערבב,
לקחת דלורית(עדיף בצורת גליל אחיד)לקלף לחתוך לחצי להוציא גרעינים,
להניח על קרש חיתוך(שהבסיס הרחב על הקרש)להניח משני צידי הדלורית שני קרשי חיתוך(לתת גובה שהחיתוך לא יהיה עד הסוף),
לחתוך חתכים כל 1 ס״מ,
להניח על נייר אפייה בתבנית אפייה,
למרוח מהרוטב כמה פעמים שיכנס לחתכים,
להכניס לתנור חם על 200 מעלות טורבו לאפות רבע שעה למרוח שנית מהרוטב,
לאפות על רכות והזהבה יפה ובתאבון.

הי הי לכולם אוהבים לבשל ולאכול!.

ביקור מעקב וליייק בבלוג שלי יעשיר אתכם באלפי מתכונים טעימים מעניינים ופשוטים.

♥♥ קובי השף הפשוט ממטבח ישראלי ביתי פשוט טעים בטעם של פעם ♥♥ 

בפייסבוק כל מתכון מצולם באלבום לפי שלבי הביצוע.

"כנסו עיקבו לייקו ותיהנו מעדכונים שוטפים טיפים  חידושים הגרלות והפתעות״

אהבתם !!! שתפו וספרו לחבריכם.

מענה על שאלות מהיר וזמין.

לחצו כאן לכניסה >>>

 

לחצו כאן לצפיה בעמוד האינסטגרם >>>

רישום עסקים לאתר
רישום המלצה חדשה
המלצות טיולים בארץ
המלצות טיולים בארץ
המלצות טיולים בחול