ניוקי תפוא ברוטב בצל מקורמל וטבעות קישוא טבעוני ללא גלוטן:
לקרמל 5 בצלים להוסיף כף מתיבוליות השף הפשוט-ראס אל השף הפשוט(תחליף ביתי לאבקת מרק משודרגת משורשים ועשבי תיבול טבעית ללא חומרים מוספים-יצור עצמי)כף מתיבוליות השף הפשוט-מלח בצל(מלח ארבעת הבצלים טבעי ללא חומרים מוספים-יצור עצמי)2 כפות פפריקה חצי כפית פלפל שחור גרוס מלח הימלאיה לפי הטעם לטגן לפתיחת טעמים 3 דקות,
להוסיף 4 קישואים מקולפים בקולפן פסים וחתוכים עם סכין זיגזג בעובי חצי ס״מ
לאדות בתערובת 8 דקות,
להוסיף כוס מים לבשל על אש קטנה 10 דקות עד רכות הקישואים,
לבשל חבילת ניוקי ללא גלוטן לסנן,
להוסיף לרוטב לערבב ולבשל על אש קטנה 6 דקות ובתאבון.
הי הי לכולם אוהבים לבשל ולאכול!.
ביקור מעקב וליייק בבלוג שלי יעשיר אתכם באלפי מתכונים טעימים מעניינים ופשוטים.
♥♥ קובי השף הפשוט ממטבח ישראלי ביתי פשוט טעים בטעם של פעם ♥♥
בפייסבוק כל מתכון מצולם באלבום לפי שלבי הביצוע.
"כנסו עיקבו לייקו ותיהנו מעדכונים שוטפים טיפים חידושים הגרלות והפתעות״
אהבתם !!! שתפו וספרו לחבריכם.
מענה על שאלות מהיר וזמין.