קציצות בקר הודו ברוטב בצל מקורמל ושעועית לבנה ללא גלוטן

קציצות בקר הודו ברוטב בצל מקורמל ושעועית לבנה ללא גלוטן:
לקרמל 4 בצלים להוסיף כף מתיבוליות השף הפשוט-מלח בצל(מלח ארבעת הבצלים טבעי ללא חומרים מוספים-יצור עצמי)2 כפות פפריקה חצי כפית כורכום חצי כפית פלפל שחור גרוס מלח הימלאיה לפי הטעם לטגן לפתיחת טעמים 3 דקות,
להוסיף כוס וחצי מים לבשל על אש קטנה 6 דקות,
לערבב בקערה 500 גרם בשר הודו אדום ו 500 גרם בשר בקר להוסיף כוס פירורי(לחם)מתובלים מקורנפלקס ללא גלוטן כוס פטרוזיליה קצוצה דקדקדק כפית מתיבוליות השף הפשוט-ראס אל השף הפשוט(תחליף ביתי לאבקת מרק משודרגת משורשים ועשבי תיבול טבעית ללא חומרים מוספים-יצור עצמי)כפית מתיבוליות השף הפשוט-מלח בצל(מלח ארבעת הבצלים טבעי ללא חומרים מוספים-יצור עצמי)חצי כפית פלפל שחור גרוס רבע כפית מלח הימליה לערבב,
להוסיף 2 ביצים ו 4 בצלים מקורמלים לערבב לתת לנוח במקרר שעה,
ליצור קציצות בקוטר 4-5 ס״מ להכניס לרוטב ל 10 דקות להפוך לעוד 20 דקות,
להוסיף 250 גרם שעועית לבנה מבושלת לבשל על אש קטנה 6 דקות ובתאבון.
(חצי מהרוטב וחצי מהקציצות שימשו למתכון נוסף)

תמונה ללא תיאור

המלצות טיולים בארץ
המלצות טיולים בחול
רישום המלצה חדשה
רישום עסקים לאתר
המלצות טיולים בארץ
נגישותלפתוח את כל התפריטים