קציצות בקר הודו ברוטב בצל מקורמל ושעועית לבנה ללא גלוטן:
לקרמל 4 בצלים להוסיף כף מתיבוליות השף הפשוט-מלח בצל(מלח ארבעת הבצלים טבעי ללא חומרים מוספים-יצור עצמי)2 כפות פפריקה חצי כפית כורכום חצי כפית פלפל שחור גרוס מלח הימלאיה לפי הטעם לטגן לפתיחת טעמים 3 דקות,
להוסיף כוס וחצי מים לבשל על אש קטנה 6 דקות,
לערבב בקערה 500 גרם בשר הודו אדום ו 500 גרם בשר בקר להוסיף כוס פירורי(לחם)מתובלים מקורנפלקס ללא גלוטן כוס פטרוזיליה קצוצה דקדקדק כפית מתיבוליות השף הפשוט-ראס אל השף הפשוט(תחליף ביתי לאבקת מרק משודרגת משורשים ועשבי תיבול טבעית ללא חומרים מוספים-יצור עצמי)כפית מתיבוליות השף הפשוט-מלח בצל(מלח ארבעת הבצלים טבעי ללא חומרים מוספים-יצור עצמי)חצי כפית פלפל שחור גרוס רבע כפית מלח הימליה לערבב,
להוסיף 2 ביצים ו 4 בצלים מקורמלים לערבב לתת לנוח במקרר שעה,
ליצור קציצות בקוטר 4-5 ס״מ להכניס לרוטב ל 10 דקות להפוך לעוד 20 דקות,
להוסיף 250 גרם שעועית לבנה מבושלת לבשל על אש קטנה 6 דקות ובתאבון.
(חצי מהרוטב וחצי מהקציצות שימשו למתכון נוסף)