ממרח גבינת(טופו)בטעם שום שמיר ובצל מקורמל טבעוני ללא גלוטן:
לקחת 2 קופסאות(300 גרם כפול 2) טופו רך בטעם טבעי לחתוך לקוביות קטנות להניח בקערת ערבוב,
להוסיף 5 כפות מיץ לימון 4 כפות שמן זית 3 כפות שום כתוש כפית מלח הימליה,
לטחון למרקם משחתי עם בלנדר מוט(ויש לנו בסיס לשתי גבינות),
לחצי כמות להוסיף 3 כפות שמיר קצוץ דקדק 3 כפות בצל מקורמל לערבב,
להכניס לקופסת הגשה לזלף שמן זית וכף שמיר קצוץ דקדק ובתאבון.
(החצי השני של הגבינה הוא בטעם שום תימין וזיתים)
הי הי לכולם אוהבים לבשל ולאכול!.
ביקור מעקב וליייק בבלוג שלי יעשיר אתכם באלפי מתכונים טעימים מעניינים ופשוטים.
♥♥ קובי השף הפשוט ממטבח ישראלי ביתי פשוט טעים בטעם של פעם ♥♥
בפייסבוק כל מתכון מצולם באלבום לפי שלבי הביצוע.
"כנסו עיקבו לייקו ותיהנו מעדכונים שוטפים טיפים חידושים הגרלות והפתעות״
אהבתם !!! שתפו וספרו לחבריכם.
מענה על שאלות מהיר וזמין.