קציצות מפרגיות עשירות אפויות בניחוח סלרי ללא גלוטן

קציצות מפרגיות עשירות אפויות בניחוח סלרי ללא גלוטן:
לקנות 800 גרם פרגיות ללא עור טחונות(ואו לטחון בבית),
(יוצא יותר עסיסי מחזה עוף)
להוסיף תפו״א בינוני מגורד על פומפייה דקה קצוץ דק וסחוט וגזר מגורד על פומפייה דקה וקצוץ דקדק וסחוט חצי כוס עלי סלרי קצוצים דקדק לערבב,
להוסיף כוס פירורי(לחם)מתובלים מקורנפלקס טבעוני ללא גלוטן כף
מתיבוליות השף הפשוט-מלח בצל(מלח ארבעת הבצלים טבעי ללא חומרים מוספים-יצור עצמי)טבעוני ללא גלוטן
חצי כפית פלפל שחור גרוס חצי כפית מלח הימלאיה לערבב,
להוסיף 2 ביצים ו 3 בצלים מקורמלים לערבב,
לתת לנוח במקרר שעתיים,
לקבב עם הידיים קציצות פחוסות בקוטר 4 ס״מ(יצאו 37 קציצות),
לרסס נייר אפייה במעט שמן בתבנית אפייה להניח את הקציצות לרסס מעל מעט שמן,
להכניס לתנור חם על 190 מעלות טורבו,
לאפות עד הזהבה יפה ובתאבון.
(אפשר אחרי האפייה לבשל ברוטב).
(טיפים אפרת הנדלסמן)

הי הי לכולם אוהבים לבשל ולאכול!.

ביקור מעקב וליייק בבלוג שלי יעשיר אתכם באלפי מתכונים טעימים מעניינים ופשוטים.

♥♥ קובי השף הפשוט ממטבח ישראלי ביתי פשוט טעים בטעם של פעם ♥♥ 

בפייסבוק כל מתכון מצולם באלבום לפי שלבי הביצוע.

"כנסו עיקבו לייקו ותיהנו מעדכונים שוטפים טיפים  חידושים הגרלות והפתעות״

אהבתם !!! שתפו וספרו לחבריכם.

מענה על שאלות מהיר וזמין.

לחצו כאן לכניסה >>>

 

לחצו כאן לצפיה בעמוד האינסטגרם >>>

רישום המלצה חדשה
המלצות טיולים בארץ
רישום עסקים לאתר
המלצות טיולים בארץ
המלצות טיולים בחול