קוביות תפוא מזוגזגות ברוטב אדום ובצל מקורמל טבעוני ללא גלוטן:
לקלף 2 ק״ג תפו״א לחתוך לקוביות של 2 ס״מ עם סכין זיגזג,
להכניס לסיר להוסיף חצי כפית מלח הימלאיה וכפית מתיבוליות השף הפשוט-ראס אל השף הפשוט(תחליף ביתי לאבקת מרק משודרגת משורשים ועשבי תיבול טבעית ללא חומרים מוספים-יצור עצמי)טבעוני ללא גלוטן לבשל עד רכות לסנן,
לקרמל 3 בצלים להוסיף כפית מתיבוליות השף הפשוט-ראס אל השף הפשוט(תחליף ביתי לאבקת מרק משודרגת משורשים ועשבי תיבול טבעית ללא חומרים מוספים-יצור עצמי)טבעוני ללא גלוטן כפית מתיבוליות השף הפשוט-מלח בצל(מלח ארבעת הבצלים טבעי ללא חומרים מוספים-יצור עצמי)טבעוני ללא גלוטן 2 כפות פפריקה חצי כפית פלפל שחור גרוס חצי כפית מלח הימלאיה לערבב,
לטגן לפתיחת טעמים 3 דקות,
להוסיף כוס מים לבשל על אש קטנה 6 דקות,
להוסיף את תפו״א לערבב לבשל על אש קטנה 6 דקות ובתאבון.
הי הי לכולם אוהבים לבשל ולאכול!.
ביקור מעקב וליייק בבלוג שלי יעשיר אתכם באלפי מתכונים טעימים מעניינים ופשוטים.
♥♥ קובי השף הפשוט ממטבח ישראלי ביתי פשוט טעים בטעם של פעם ♥♥
בפייסבוק כל מתכון מצולם באלבום לפי שלבי הביצוע.
"כנסו עיקבו לייקו ותיהנו מעדכונים שוטפים טיפים חידושים הגרלות והפתעות״
אהבתם !!! שתפו וספרו לחבריכם.
מענה על שאלות מהיר וזמין.