פסטה צינורות מקופפים(פיפה ריגטה)ברוטב עגבניות בניחוח אורגנו

פסטה צינורות מקופפים(פיפה ריגטה)ברוטב עגבניות בניחוח אורגנו:
לבשל 200 גרם פסטה פיפה ריגטה לסנן,
לקרמל 2 בצלים להוסיף 2 כפות פפריקה רבע כפית פלפל שחור גרוס חצי כפית מלח הימלאיה רבע כפית אבקת אורגנו כף סוכר לערבב,
לטגן לפתיחת טעמים 3 דקות,
להוסיף קופסאות עגבניות מרוסקות(400 גרם) וכוס מים לבשל על אש קטנה 8 דקות,
להוסיף את הפסטה לערבב על אש קטנה 6 דקות ובתאבון.

הי הי לכולם אוהבים לבשל ולאכול!.

ביקור מעקב וליייק בבלוג שלי יעשיר אתכם באלפי מתכונים טעימים מעניינים ופשוטים.

♥♥ קובי השף הפשוט ממטבח ישראלי ביתי פשוט טעים בטעם של פעם ♥♥ 

בפייסבוק כל מתכון מצולם באלבום לפי שלבי הביצוע.

"כנסו עיקבו לייקו ותיהנו מעדכונים שוטפים טיפים  חידושים הגרלות והפתעות״

אהבתם !!! שתפו וספרו לחבריכם.

מענה על שאלות מהיר וזמין.

לחצו כאן לכניסה >>>

 

לחצו כאן לצפיה בעמוד האינסטגרם >>>

המלצות טיולים בחול
רישום המלצה חדשה
המלצות טיולים בארץ
רישום עסקים לאתר
המלצות טיולים בארץ