פסטה צינורות מקופפים(פיפה ריגטה)ברוטב עגבניות בניחוח אורגנו:
לבשל 200 גרם פסטה פיפה ריגטה לסנן,
לקרמל 2 בצלים להוסיף 2 כפות פפריקה רבע כפית פלפל שחור גרוס חצי כפית מלח הימלאיה רבע כפית אבקת אורגנו כף סוכר לערבב,
לטגן לפתיחת טעמים 3 דקות,
להוסיף קופסאות עגבניות מרוסקות(400 גרם) וכוס מים לבשל על אש קטנה 8 דקות,
להוסיף את הפסטה לערבב על אש קטנה 6 דקות ובתאבון.
הי הי לכולם אוהבים לבשל ולאכול!.
ביקור מעקב וליייק בבלוג שלי יעשיר אתכם באלפי מתכונים טעימים מעניינים ופשוטים.
♥♥ קובי השף הפשוט ממטבח ישראלי ביתי פשוט טעים בטעם של פעם ♥♥
בפייסבוק כל מתכון מצולם באלבום לפי שלבי הביצוע.
"כנסו עיקבו לייקו ותיהנו מעדכונים שוטפים טיפים חידושים הגרלות והפתעות״
אהבתם !!! שתפו וספרו לחבריכם.
מענה על שאלות מהיר וזמין.