צלי שוקיות כנפי עוף ברוטב פלפלים וסילאן ללא גלוטן

צלי שוקיות כנפי עוף ברוטב פלפלים וסילאן ללא גלוטן:
להכין רוטב פלפלים:
לרסק למחית 3 פלפלים אדומים עם חציי כוס מים במעבד מזון,
לחתוך 3 פלפלים אדומים לקוביות של 1 ס״מ,
לקרמל 2 בצלים להוסיף כפית מתיבוליות השף הפשוט-ראס אל השף הפשוט(תחליף ביתי לאבקת מרק משודרגת משורשים ועשבי תיבול טבעית ללא חומרים מוספים-יצור עצמי)כפית מתיבוליות השף הפשוט-מלח בצל(מלח ארבעת הבצלים טבעי ללא חומרים מוספים-יצור עצמי) כף פפריקה רבע כפית פלפל שחור גרוס רבע כפית מלח הימלייה,
לטגן לפתיחת טעמים 3 דקות,
להוסיף 3 פלפלים אדומים חתוכים לקוביות קטנות,
לאדות בתערובת 6 דקות,
להוסיף 3 פלפלים אדומים מרוסקים למחית לאדות בתערובת 6 דקות,
להוסיף כוס מים לבשל על אש קטנה 8 דקות עד רכות הפלפלים,
לקנות 2 חבילות שוקיות כנפי עוף(כ 2 ק״ג)לנקות,
לטגן בסוטאג לסגירה עד הזהבה יפה במעט שמן להוציא לקערה,
להכניס לסוטאג את רוטב הפלפלים 3 כפות סילאן לבשל על אש קטנה 4 דקות,
להוסיף את שוקיות כנפי העוף לבשל על אש קטנה שעה ובתאבון.

הי הי לכולם אוהבים לבשל ולאכול!.

ביקור מעקב וליייק בבלוג שלי יעשיר אתכם באלפי מתכונים טעימים מעניינים ופשוטים.

♥♥ קובי השף הפשוט ממטבח ישראלי ביתי פשוט טעים בטעם של פעם ♥♥ 

בפייסבוק כל מתכון מצולם באלבום לפי שלבי הביצוע.

"כנסו עיקבו לייקו ותיהנו מעדכונים שוטפים טיפים  חידושים הגרלות והפתעות״

אהבתם !!! שתפו וספרו לחבריכם.

מענה על שאלות מהיר וזמין.

לחצו כאן לכניסה >>>

 

לחצו כאן לצפיה בעמוד האינסטגרם >>>

רישום המלצה חדשה
המלצות טיולים בחול
המלצות טיולים בארץ
רישום עסקים לאתר
המלצות טיולים בארץ