צלי שוקיות כנפי עוף ברוטב פלפלים וסילאן ללא גלוטן:
להכין רוטב פלפלים:
לרסק למחית 3 פלפלים אדומים עם חציי כוס מים במעבד מזון,
לחתוך 3 פלפלים אדומים לקוביות של 1 ס״מ,
לקרמל 2 בצלים להוסיף כפית מתיבוליות השף הפשוט-ראס אל השף הפשוט(תחליף ביתי לאבקת מרק משודרגת משורשים ועשבי תיבול טבעית ללא חומרים מוספים-יצור עצמי)כפית מתיבוליות השף הפשוט-מלח בצל(מלח ארבעת הבצלים טבעי ללא חומרים מוספים-יצור עצמי) כף פפריקה רבע כפית פלפל שחור גרוס רבע כפית מלח הימלייה,
לטגן לפתיחת טעמים 3 דקות,
להוסיף 3 פלפלים אדומים חתוכים לקוביות קטנות,
לאדות בתערובת 6 דקות,
להוסיף 3 פלפלים אדומים מרוסקים למחית לאדות בתערובת 6 דקות,
להוסיף כוס מים לבשל על אש קטנה 8 דקות עד רכות הפלפלים,
לקנות 2 חבילות שוקיות כנפי עוף(כ 2 ק״ג)לנקות,
לטגן בסוטאג לסגירה עד הזהבה יפה במעט שמן להוציא לקערה,
להכניס לסוטאג את רוטב הפלפלים 3 כפות סילאן לבשל על אש קטנה 4 דקות,
להוסיף את שוקיות כנפי העוף לבשל על אש קטנה שעה ובתאבון.
הי הי לכולם אוהבים לבשל ולאכול!.
ביקור מעקב וליייק בבלוג שלי יעשיר אתכם באלפי מתכונים טעימים מעניינים ופשוטים.
♥♥ קובי השף הפשוט ממטבח ישראלי ביתי פשוט טעים בטעם של פעם ♥♥
בפייסבוק כל מתכון מצולם באלבום לפי שלבי הביצוע.
"כנסו עיקבו לייקו ותיהנו מעדכונים שוטפים טיפים חידושים הגרלות והפתעות״
אהבתם !!! שתפו וספרו לחבריכם.
מענה על שאלות מהיר וזמין.