סלט חצילים על מצע מלח גס עם פלפל על האש בתחמיץ בניחוח פטרוזיליה טבעוני ללא גלוטן:
לקחת 6 חצילים קשים קלים ומבריקים(טריים ומעט גרעינים),
להניח נייר אפייה בתבנית אפייה לערום 6 ערמות מלח גס בגובה 1 ס״מ בקוטר של חציל(המלח יוצר תנור בתוך תנור ונותן טעם מדורה מיוחד),
לקחת 6 חצילים להניח על ערמות המלח לנקב בחלק העליון של החצילים כמה חורים עם קיסם,
להכניס לתנור חם על 230 מעלות טורבו לאפות עד רכות וחריכת הקליפה לצנן,
לחתוך לחצי להוציא את ליבת החציל לנקות משחלות גרעינים אם יש,
לקצוץ את פנים החציל עם סכין עץ(מונע השחרה)לנקז נוזלים,
להעביר לקערת ערבוב להוסיף כוס פטרוזיליה קצוצה דקדק 2 פלפלים על האש בתחמיץ חתוך לקוביות קטנות(מצנצנת)3 כפות חומץ 4 כפות מיץ לימון כפית סוכר חצי כפית מלח הימלייה רבע כפית פלפל שחור גרוס 5 שיני שום כתוש לערבב,
להכניס למקרר לשעתיים לספיגת טעמים לערבב ובתאבון.
הי הי לכולם אוהבים לבשל ולאכול!.
ביקור מעקב וליייק בבלוג שלי יעשיר אתכם באלפי מתכונים טעימים מעניינים ופשוטים.
♥♥ קובי השף הפשוט ממטבח ישראלי ביתי פשוט טעים בטעם של פעם ♥♥
בפייסבוק כל מתכון מצולם באלבום לפי שלבי הביצוע.
"כנסו עיקבו לייקו ותיהנו מעדכונים שוטפים טיפים חידושים הגרלות והפתעות״
אהבתם !!! שתפו וספרו לחבריכם.
מענה על שאלות מהיר וזמין.