קליית צנוברים בקלייה ביתית על מחבת יבשה טבעוני ללא גלוטן

קליית צנוברים בקלייה ביתית על מחבת יבשה טבעוני ללא גלוטן:
להניח את צנוברים על מחבט נון סטיק(לא נדבקת)יבשה ללא שמן,
לחמם ולערבב עם 2 כפות עץ ללא הפסקה ובהשגחה עד קבלת גוון קרמל(זהירות מלשרוף),
להוריד מהמחבט לקירור מלא בקערת מתכת(בפלסטיק נדבק),
ניתן לאחסן במקרר ובפריזר בכלי אטום ובתאבון.
(מתאים למאפים תבשילים סלטים וממרחים)

הי הי לכולם אוהבים לבשל ולאכול!.

ביקור מעקב וליייק בבלוג שלי יעשיר אתכם באלפי מתכונים טעימים מעניינים ופשוטים.

♥♥ קובי השף הפשוט ממטבח ישראלי ביתי פשוט טעים בטעם של פעם ♥♥ 

בפייסבוק כל מתכון מצולם באלבום לפי שלבי הביצוע.

"כנסו עיקבו לייקו ותיהנו מעדכונים שוטפים טיפים  חידושים הגרלות והפתעות״

אהבתם !!! שתפו וספרו לחבריכם.

מענה על שאלות מהיר וזמין.

לחצו כאן לכניסה >>>

 

לחצו כאן לצפיה בעמוד האינסטגרם >>>

המלצות טיולים בארץ
המלצות טיולים בחול
רישום עסקים לאתר
המלצות טיולים בארץ
רישום המלצה חדשה