פסטה מעורבת צינורות ועניבות ברוטב עגבניות בניחוח תימין:
לבשל 200 גרם פסטה מעורבת צינורות ועניבות לסנן,
לקרמל 2 בצלים להוסיף 2 כפות פפריקה רבע כפית פלפל שחור גרוס חצי כפית מלח הימלאיה רבע כפית אבקת תימין כף סוכר לערבב,
לטגן לפתיחת טעמים 3 דקות,
להוסיף קופסאות עגבניות מרוסקות(400 גרם) וכוס מים לבשל על אש קטנה 8 דקות,
להוסיף את הפסטה לערבב על אש קטנה 6 דקות ובתאבון.
הי הי לכולם אוהבים לבשל ולאכול!.
ביקור מעקב וליייק בבלוג שלי יעשיר אתכם באלפי מתכונים טעימים מעניינים ופשוטים.
♥♥ קובי השף הפשוט ממטבח ישראלי ביתי פשוט טעים בטעם של פעם ♥♥
בפייסבוק כל מתכון מצולם באלבום לפי שלבי הביצוע.
"כנסו עיקבו לייקו ותיהנו מעדכונים שוטפים טיפים חידושים הגרלות והפתעות״
אהבתם !!! שתפו וספרו לחבריכם.
מענה על שאלות מהיר וזמין.
לחצו כאן לצפיה בעמוד האינסטגרם >>>
הי הי לכולם אוהבים לבשל ולאכול!.
ביקור מעקב וליייק בבלוג שלי יעשיר אתכם באלפי מתכונים טעימים מעניינים ופשוטים.
♥♥ קובי השף הפשוט ממטבח ישראלי ביתי פשוט טעים בטעם של פעם ♥♥
בפייסבוק כל מתכון מצולם באלבום לפי שלבי הביצוע.
"כנסו עיקבו לייקו ותיהנו מעדכונים שוטפים טיפים חידושים הגרלות והפתעות״
אהבתם !!! שתפו וספרו לחבריכם.
מענה על שאלות מהיר וזמין.