שוקיות כנפי עוף(מצלי)מפורקות(לנכדים)ברוטב פלפלים וסילאן ללא גלוטן

שוקיות כנפי עוף(מצלי)מפורקות(לנכדים)ברוטב פלפלים וסילאן ללא גלוטן:
להכין רוטב פלפלים:
לרסק למחית 3 פלפלים אדומים עם חציי כוס מים במעבד מזון,
לחתוך 3 פלפלים אדומים לקוביות של 1 ס״מ,
לקרמל 2 בצלים להוסיף כפית מתיבוליות השף הפשוט-ראס אל השף הפשוט(תחליף ביתי לאבקת מרק משודרגת משורשים ועשבי תיבול טבעית ללא חומרים מוספים-יצור עצמי)כפית מתיבוליות השף הפשוט-מלח בצל(מלח ארבעת הבצלים טבעי ללא חומרים מוספים-יצור עצמי) כף פפריקה רבע כפית פלפל שחור גרוס רבע כפית מלח הימלייה,
לטגן לפתיחת טעמים 3 דקות,
להוסיף 3 פלפלים אדומים חתוכים לקוביות קטנות,
לאדות בתערובת 6 דקות,
להוסיף 3 פלפלים אדומים מרוסקים למחית לאדות בתערובת 6 דקות,
להוסיף כוס מים לבשל על אש קטנה 8 דקות עד רכות הפלפלים,
לקנות 2 חבילות שוקיות כנפי עוף(כ 2 ק״ג)לנקות,
לטגן בסוטאג לסגירה עד הזהבה יפה במעט שמן להוציא לקערה,
להכניס לסוטאג את רוטב הפלפלים 3 כפות סילאן לבשל על אש קטנה 4 דקות,
להכין את הצלי:להוסיף את שוקיות כנפי העוף לבשל על אש קטנה שעה,
לפרק את השוקיות להפריד בשר מעור ועצמות,
להגיש עם הרוטב לנכדים ולנכדות הקטנים ובתאבון.
(מ 1 ק״ג שוקיות כנפי עוף יצאו 400 גרם בשר נקי)

רישום עסקים לאתר
המלצות טיולים בארץ
המלצות טיולים בחול
המלצות טיולים בארץ
רישום המלצה חדשה