מגדרה עם עדשים מנומרים ובצל מקורמל טבעוני ללא גלוטן:
לבשל 3/4 כוס עדשים מנומרים עד רכות(אל דנטה)לסנן,
להכין כוס אורז בסמטי(אני הכנתי במיקרו כלי פיירקס עם מכסה כוס אורז בסמטי כף שמן רבע כפית מלח הימלאיה 2 ורבע כוסות מים רותחים לערבב 16 דקות ומוכן),
להוסיף כפית מתיבוליות השף הפשוט-ראס אל השף הפשוט(תחליף ביתי לאבקת מרק משודרגת משורשים ועשבי תיבול טבעית ללא חומרים מוספים-יצור עצמי)טבעוני ללא גלוטן כפית מתיבוליות השף הפשוט-מלח בצל(מלח ארבעת הבצלים טבעי ללא חומרים מוספים-יצור עצמי)טבעוני ללא גלוטן רבע כפית פלפל שחור גרוס רבע כפית מלח הימלאיה 2 בצלים מקורמלים לערבב,
להוסיף את העדשים לערבב להכניס למיקרו ל 5 דקות לערבב ובתאבון.
הי הי לכולם אוהבים לבשל ולאכול!.
ביקור מעקב וליייק בבלוג שלי יעשיר אתכם באלפי מתכונים טעימים מעניינים ופשוטים.
♥♥ קובי השף הפשוט ממטבח ישראלי ביתי פשוט טעים בטעם של פעם ♥♥
בפייסבוק כל מתכון מצולם באלבום לפי שלבי הביצוע.
"כנסו עיקבו לייקו ותיהנו מעדכונים שוטפים טיפים חידושים הגרלות והפתעות״
אהבתם !!! שתפו וספרו לחבריכם.
מענה על שאלות מהיר וזמין.