מיני טארט(לב) אישי לשבועות במילוי ריבת בצל ותערובת גבינות זיתים בניחוח זעתר(פסטו)עם פקאן:
להכין ואו מלקנות ריבת בצל(מתכון אצלי בבלוג),
להפשיר בצק עלים,
להכין תערובת גבינות וזיתים:להכניס לקערת ערבוב 80 גרם גבינה בולגרית מעודנת 5% מגוררת,
להוסיף 50 גרם גבינה פרמזן 50 גרם גבינת גאודה מגוררת 50 גרם גבינה צפתית 5% מגוררת 4 כפות טבעות זיתים קצוצות דק כף וחצי פסטו זעתר רבע כפית פלפל שחור גרוס,
לערבב לתערובת אחידה.
לפרוס את בצק העלים לקרוץ לבבות בקוטר 11,
לקרוץ חצי עומק עם קורצן לב בפנים הלב הגדול עם לב קטן בקוטר 8 ס״מ(המסגרת מסביב תתרומם באפייה),
להניח על הלב הפנימי שכבה דקה של ריבת בצל,
להניח מעל שכבה בעובי 1 ס״מ מתערובת הגבינות זיתים,
להניח מעל חצי פקאן,
להניח על נייר אפייה בתבנית אפייה,
להכניס לתנור חם על 190 מעלות טורבו לאפות עד הזהבה יפה ובתאבון.
(המילוי מספיק ל 16 לבבות)
הי הי לכולם אוהבים לבשל ולאכול!.
ביקור מעקב וליייק בבלוג שלי יעשיר אתכם באלפי מתכונים טעימים מעניינים ופשוטים.
♥♥ קובי השף הפשוט ממטבח ישראלי ביתי פשוט טעים בטעם של פעם ♥♥
בפייסבוק כל מתכון מצולם באלבום לפי שלבי הביצוע.
"כנסו עיקבו לייקו ותיהנו מעדכונים שוטפים טיפים חידושים הגרלות והפתעות״
אהבתם !!! שתפו וספרו לחבריכם.
מענה על שאלות מהיר וזמין.