פלאפל בומבה מחשי(ממולא)בצל מקורמל זיתים וצנוברים בניחוח סומק טבעוני ללא גלוטן

פלאפל בומבה מחשי(ממולא)בצל מקורמל זיתים וצנוברים בניחוח סומק טבעוני ללא גלוטן:
להכין דייסת פלאפל: דייסת פלאפל אסלי ללא גלוטן,
להשרות 2 ק"ג גרגירי חומוס יבשים בקערה עם מים וכפית סודה לשתייה ל18 שעות לסנן לטחון במטחנת בשר חורים 3 מ"מ עם 2 בצלים גדולים (או 4 בצלים בגודל אגרוף)2 חבילות כוסברה 2 חבילות פטרוזיליה 4 כפות זרעי כוסברה ראש שום מקולף לאחר הטחינה להוסיף 4 כפיות כמון 4 כפיות מלח כפית וחצי סודה לשתייה 3 כוסות מים לערבב (אם רוצים לטגן כדורים יש לתת לנוח לתערובת במקרר שעתיים להכניס לכלי אכסון ולמקפיא (מתי שרוצים להכין כדורי פלאפל מפשירים את התערובת ובתאבון)(מ2 ק"ג גרגירי חומוס יבשים יוצאים 6 ק"ג דייסה, לפחות כמות יש לחלק את תוספות באותו היחס)בתערובת לפלאפל כדורים אין קמח=ללא גלוטן.)(כמובן אפשר להקטין כמויות בהתאמה)
להכניס לקערת ערבוב בצל מקורמל 30 גרם צנוברים קלויים על מחבת יבשה 2 כפות זיתים קצוצים דקדק שמינית כפית סומק טהור מעט פלפל שחור גרוס לערבב,
לקחת מצקת בקוטר 4-5 ס״מ למלא בעיסת פלאפל ליצור שקע ולמלא 3 כפיות מתערובת הבצל צנוברים,
לכסות עם תערובת פלאפל להוציא בזהירות ליצור כדור,
לטבול בקערה עם שומשום קלוי לציפוי מלא,
לחמם שמן עמוק להכניס את הכדורים לטיגון עד הזהבה יפה,
להעביר לנייר סופג להגיש עם טחינה ובתאבון.

הי הי לכולם אוהבים לבשל ולאכול!.

ביקור מעקב וליייק בבלוג שלי יעשיר אתכם באלפי מתכונים טעימים מעניינים ופשוטים.

♥♥ קובי השף הפשוט ממטבח ישראלי ביתי פשוט טעים בטעם של פעם ♥♥ 

בפייסבוק כל מתכון מצולם באלבום לפי שלבי הביצוע.

"כנסו עיקבו לייקו ותיהנו מעדכונים שוטפים טיפים  חידושים הגרלות והפתעות״

אהבתם !!! שתפו וספרו לחבריכם.

מענה על שאלות מהיר וזמין.

לחצו כאן לכניסה >>>

 

לחצו כאן לצפיה בעמוד האינסטגרם >>>

רישום עסקים לאתר
המלצות טיולים בארץ
המלצות טיולים בארץ
המלצות טיולים בחול
רישום המלצה חדשה