פרח תפוח עץ מתפו"א עם תבלינים פקנטי חגיגי בתנור טבעוני ללא גלוטן:
לקלף 6 תפו"א בצורת תפוח עץ (בצורה ובגודל של תפוח עץ גדול-יכול להיות קצת יותר גדול),
לחתוך עם חותכן של תפוחי עץ עד 80% עומק שלא יתפרק(בין שני קרשי חיתוך ואו משטחים להגבהה),
להכניס לקערת ערבוב לצקת מעל מעט שמן לציפוי בשכבה דקה גם בחריצים,
להניח על נייר אפייה בתבנית אפייה לפזר מעל מעט פלפל שחור גרוס מעט פפריקה ומעט מלח הימלאיה גס,
להכניס לתנור חם על 200 מעלות טורבו,
לאפות עד רכות והזהבה יפה ובתאבון.
הי הי לכולם אוהבים לבשל ולאכול!.
ביקור מעקב וליייק בבלוג שלי יעשיר אתכם באלפי מתכונים טעימים מעניינים ופשוטים.
♥♥ קובי השף הפשוט ממטבח ישראלי ביתי פשוט טעים בטעם של פעם ♥♥
בפייסבוק כל מתכון מצולם באלבום לפי שלבי הביצוע.
"כנסו עיקבו לייקו ותיהנו מעדכונים שוטפים טיפים חידושים הגרלות והפתעות״
אהבתם !!! שתפו וספרו לחבריכם.
מענה על שאלות מהיר וזמין.