אבקת בצל ירוק מיובש (גידול עצמי)במכונת יבוש ביתית לתיבול טבעי וטבעוני ללא גלוטן

אבקת בצל ירוק מיובש (גידול עצמי)במכונת יבוש ביתית לתיבול טבעי וטבעוני ללא גלוטן:
לקנות שתילי בצל ירוק(סטרטרים)לשתול באדנית,
לגדל לגודל יפה ומלא עלים(אפשר לקנות חבילות בצל בחנות),
להוציא מהאדמה לשטוף מאדמה להסיר שורשים ועלים יבשים,
לחתוך לרצועות באורך 10 ס״מ,
להכניס ולפזר על מגש יבוש(ואו כמה מגשים) במכונת יבוש ביתית,
להפעיל על 70 מעלות לכמה שעות עד שיבש(אפשר בתנור על 70 מעלות טורבו לכמה שעות)
לטחון לאבקה במטחנת תבלינים חזקה ובתאבון.
(מתאים לתיבול מרקים פסטות תבשילים מאפים וסלטים)(אכסון בפריזר לתקופות ארוכות)

הי הי לכולם אוהבים לבשל ולאכול!.

ביקור מעקב וליייק בבלוג שלי יעשיר אתכם באלפי מתכונים טעימים מעניינים ופשוטים.

♥♥ קובי השף הפשוט ממטבח ישראלי ביתי פשוט טעים בטעם של פעם ♥♥ 

בפייסבוק כל מתכון מצולם באלבום לפי שלבי הביצוע.

"כנסו עיקבו לייקו ותיהנו מעדכונים שוטפים טיפים  חידושים הגרלות והפתעות״

אהבתם !!! שתפו וספרו לחבריכם.

מענה על שאלות מהיר וזמין.

לחצו כאן לכניסה >>>

 

לחצו כאן לצפיה בעמוד האינסטגרם >>>

רישום המלצה חדשה
המלצות טיולים בארץ
רישום עסקים לאתר
המלצות טיולים בחול
המלצות טיולים בארץ