אבקת כרישה מיובשת ביתית מגידול עצמי לתבשילים מרקים ומאפים טבעי וטבעוני ללא גלוטן:
לשתול ולגדל כרישה באדנית(אפשר לקנות),
לעקור להוריד שורשים ולנקות מעלים יבשים לשטוף מחול,
לחתוך לטבעות דקות את הגבעולים ואת העלים הירוקים לחתיכות של 1-2 ס״מ,
להעביר למגשי מכונת ייבוש וליבש,
להעביר למטחנת תבלינים חזקה לטחון לאבקה,
ויש לנו תבלין לתבשילים מרקים ומאפים לתקופה שהכרישה יקרה ובתאבון.
(אפשר ליבש בתנור על 70 מעלות טורבו אכסון במקרר ואו בפריזר)
הי הי לכולם אוהבים לבשל ולאכול!.
ביקור מעקב וליייק בבלוג שלי יעשיר אתכם באלפי מתכונים טעימים מעניינים ופשוטים.
♥♥ קובי השף הפשוט ממטבח ישראלי ביתי פשוט טעים בטעם של פעם ♥♥
בפייסבוק כל מתכון מצולם באלבום לפי שלבי הביצוע.
"כנסו עיקבו לייקו ותיהנו מעדכונים שוטפים טיפים חידושים הגרלות והפתעות״
אהבתם !!! שתפו וספרו לחבריכם.
מענה על שאלות מהיר וזמין.