קציצות בקר הודו ברוטב פלפלים בסיסי בניחוח אורגנו ללא גלוטן

קציצות בקר הודו ברוטב פלפלים בסיסי בניחוח אורגנו ללא גלוטן:
להכין רוטב פלפלים בסיסי:
לחתוך 8 פלפלים אדומים לקוביות קטנות קטנות,
לרסק למחית במעבד מזון 8 פלפלים אדומים בחתיכות עם 2 כוסות מים,
לקרמל 8 בצלים להוסיף כף וחצי מתיבוליות השף הפשוט-ראס אל השף הפשוט(תחליף ביתי לאבקת מרק משודרגת משורשים ועשבי תיבול טבעית ללא חומרים מוספים-יצור עצמי)כף וחצי מתיבוליות השף הפשוט-מלח בצל(מלח ארבעת הבצלים טבעי ללא חומרים מוספים-יצור עצמי)3 כפות פפריקה חצי כפית פלפל שחור גרוס מלח הימלאיה לפי הטעם לטגן לפתיחת טעמים 3 דקות,
להוסיף 8 פלפלים אדומים חתוכים לקוביות קטנות,
לאדות בתערובת 8 דקות,
להוסיף 8 פלפלים אדומים מרוסקים למחית ,
לבשל על אש קטנה 12 דקות עד רכות הפלפלים,
לערבב בקערה 500 גרם בשר הודו אדום ו 500 גרם בשר בקר להוסיף כוס פירורי(לחם)מתובלים מקורנפלקס ללא גלוטן כוס פטרוזיליה קצוצה דקדקדק כפית מתיבוליות השף הפשוט-ראס אל השף הפשוט(תחליף ביתי לאבקת מרק משודרגת משורשים ועשבי תיבול טבעית ללא חומרים מוספים-יצור עצמי)כפית מתיבוליות השף הפשוט-מלח בצל(מלח ארבעת הבצלים טבעי ללא חומרים מוספים-יצור עצמי)חצי כפית פלפל שחור גרוס רבע כפית מלח הימליה לערבב,
להוסיף 2 ביצים ו 4 בצלים מקורמלים לערבב לתת לנוח במקרר שעה,
לקחת 500 גרם רוטב פלפלים בסיסי להוסיף חצי כפית אבקת אורגנו לערבב לבשל 2 דקות,
ליצור קציצות בקוטר 4-5 ס״מ להכניס לרוטב לבשל 10 דקות להפוך לעוד 20 דקות בישול ובתאבון.
(חלק מהרוטב וחלק מהקציצות שימשו למתכון נוסף)

הי הי לכולם אוהבים לבשל ולאכול!.

ביקור מעקב וליייק בבלוג שלי יעשיר אתכם באלפי מתכונים טעימים מעניינים ופשוטים.

♥♥ קובי השף הפשוט ממטבח ישראלי ביתי פשוט טעים בטעם של פעם ♥♥ 

בפייסבוק כל מתכון מצולם באלבום לפי שלבי הביצוע.

"כנסו עיקבו לייקו ותיהנו מעדכונים שוטפים טיפים  חידושים הגרלות והפתעות״

אהבתם !!! שתפו וספרו לחבריכם.

מענה על שאלות מהיר וזמין.

לחצו כאן לכניסה >>>

 

לחצו כאן לצפיה בעמוד האינסטגרם >>>

המלצות טיולים בארץ
המלצות טיולים בארץ
רישום המלצה חדשה
רישום עסקים לאתר
המלצות טיולים בחול