רוטב פלפלים בסיסי לתבשילים מאפים ופיצות להקפאה לשימוש עתידי טבעוני ללא גלוטן:
לחתוך 8 פלפלים אדומים לקוביות קטנות קטנות,
לרסק למחית במעבד מזון 8 פלפלים אדומים בחתיכות עם 2 כוסות מים,
לקרמל 8 בצלים להוסיף כף וחצי מתיבוליות השף הפשוט-ראס אל השף הפשוט(תחליף ביתי לאבקת מרק משודרגת משורשים ועשבי תיבול טבעית ללא חומרים מוספים-יצור עצמי)כף וחצי מתיבוליות השף הפשוט-מלח בצל(מלח ארבעת הבצלים טבעי ללא חומרים מוספים-יצור עצמי)3 כפות פפריקה חצי כפית פלפל שחור גרוס מלח הימלאיה לפי הטעם לטגן לפתיחת טעמים 3 דקות,
להוסיף 8 פלפלים אדומים חתוכים לקוביות קטנות,
לאדות בתערובת 8 דקות,
להוסיף 8 פלפלים אדומים מרוסקים למחית ,
לבשל על אש קטנה 12 דקות עד רכות הפלפלים,
להכניס לקופסאות להקפאה בכל קופסה 500 גרם לשימוש עתידי (יצאו 5 קופסאות)ובתאבון.
(לרוטב אפשר להוסיף טעמים אורגנו, תימין, רוטב צילי מתוק, רוטב טריאקי, סילאן, צילי וכל מה שבא)
הי הי לכולם אוהבים לבשל ולאכול!.
ביקור מעקב וליייק בבלוג שלי יעשיר אתכם באלפי מתכונים טעימים מעניינים ופשוטים.
♥♥ קובי השף הפשוט ממטבח ישראלי ביתי פשוט טעים בטעם של פעם ♥♥
בפייסבוק כל מתכון מצולם באלבום לפי שלבי הביצוע.
"כנסו עיקבו לייקו ותיהנו מעדכונים שוטפים טיפים חידושים הגרלות והפתעות״
אהבתם !!! שתפו וספרו לחבריכם.
מענה על שאלות מהיר וזמין.