תבשיל קינואה עם גזר שעועית לבנה ובצל מקורמל טבעוני ללא גלוטן

תבשיל קינואה עם גזר שעועית לבנה ובצל מקורמל טבעוני ללא גלוטן:
לבשל כוס קינואה,
להכין תבשיל גזר ושעועית לבנה:
לבשל 3 גזרים במקלונים דקים באורך 2 ס״מ עד רכות לסנן,
לקחת 200 גרם שעועית לבנה מבושלת,
לקרמל 2 בצלים להוסיף כף מתיבוליות השף הפשוט-מלח בצל(מלח ארבעת הבצלים טבעי ללא חומרים מוספים-יצור עצמי)טבעוני ללא גלוטן רבע כפית פלפל שחור גרוס רבע כפית אבקת אורגנו חצי כפית מלח הימלאיה לערבב,
לטגן לפתיחת טעמים 3 דקות,
להוסיף את הגזר והשעועית לערבב ולאדות בתערובת 5 דקות,
להוסיף כוס מים לבשל על אש קטנה 7 דקות,
להוסיף את הקינואה לערבב על אש קטנה 5 דקות ובתאבון.

הי הי לכולם אוהבים לבשל ולאכול!.

ביקור מעקב וליייק בבלוג שלי יעשיר אתכם באלפי מתכונים טעימים מעניינים ופשוטים.

♥♥ קובי השף הפשוט ממטבח ישראלי ביתי פשוט טעים בטעם של פעם ♥♥ 

בפייסבוק כל מתכון מצולם באלבום לפי שלבי הביצוע.

"כנסו עיקבו לייקו ותיהנו מעדכונים שוטפים טיפים  חידושים הגרלות והפתעות״

אהבתם !!! שתפו וספרו לחבריכם.

מענה על שאלות מהיר וזמין.

לחצו כאן לכניסה >>>

 

לחצו כאן לצפיה בעמוד האינסטגרם >>>

רישום המלצה חדשה
המלצות טיולים בארץ
המלצות טיולים בחול
רישום עסקים לאתר
המלצות טיולים בארץ