ממרח קישואים בטעם כבד צמחוני ללא גלוטן:
לבשל 4 ביצים קשות לצנן לקלף להכניס למקרר לפחות לשעה,
לקחת 4 קישואים בינוניים לחתוך לטבעות בעובי חצי ס״מ,
להכניס לקערת ערבוב להוסיף 4 כפות שמן זית רבע כפית פלפל שחור גרוס רבע כפית מלח הימלאיה לערבב לציפוי מלא,
להניח על נייר אפייה בתבנית אפייה בשכבה אחת,
להכניס לתנור חם על 180 מעלות טורבו לאפות עד הזהבה יפה,
להעביר למעבד מזון להוסיף 4 ביצים קשות 3 בצלים מקורמלים 2 כפות מיונז,
לטחון למשחה חלקה לתקן טעמים פלפל מלח הימלאיה ובתאבון.
(יוצא מעדן)
הי הי לכולם אוהבים לבשל ולאכול!.
ביקור מעקב וליייק בבלוג שלי יעשיר אתכם באלפי מתכונים טעימים מעניינים ופשוטים.
♥♥ קובי השף הפשוט ממטבח ישראלי ביתי פשוט טעים בטעם של פעם ♥♥
בפייסבוק כל מתכון מצולם באלבום לפי שלבי הביצוע.
"כנסו עיקבו לייקו ותיהנו מעדכונים שוטפים טיפים חידושים הגרלות והפתעות״
אהבתם !!! שתפו וספרו לחבריכם.
מענה על שאלות מהיר וזמין.