חומוס גרגירים(השרייה ובישול והקפאה)לשימוש עתידי לממרחים סלטים תבשילים מרקים ומאפים טבעי טבעוני ללא גלוטן:
להשרות 3 ק"ג גרגירי חומוס בשלוש קערות עם חצי כפית סודה לשתייה בכל קערה ל 12-18 שעות לסנן,
(מ 3 ק"ג חומוס אחרי השרייה יוצאים 6 ק"ג ואחרי הבישול 8.250 ק"ג =11 מנות של 750 גרם)(אפשר להקטין כמויות),
לשטוף להכניס לסיר(ענק) עם מים 4 ס"מ מעל הגרגירים וחצי כפית סודה לשתייה,
לבשל(ללא מלח)עד רכות(רכות = שגרגיר החומוס נמעך בין שתי אצבעות),
בזמן הבישול נוצר הרבה קצף(שגולש)יש לכפות אותו(עם כף)אם רוצים כיריים נקיים,
לאחר הבישול לאחסן בקופסאות אכסון של 750 ג"ר עם 4 מצקות מנוזלי הבישול לצנן,
להקפיא(מחזיק חצי שנה בפריזר)ובתאבון.
הי הי לכולם אוהבים לבשל ולאכול!.
ביקור מעקב וליייק בבלוג שלי יעשיר אתכם באלפי מתכונים טעימים מעניינים ופשוטים.
♥♥ קובי השף הפשוט ממטבח ישראלי ביתי פשוט טעים בטעם של פעם ♥♥
בפייסבוק כל מתכון מצולם באלבום לפי שלבי הביצוע.
"כנסו עיקבו לייקו ותיהנו מעדכונים שוטפים טיפים חידושים הגרלות והפתעות״
אהבתם !!! שתפו וספרו לחבריכם.
מענה על שאלות מהיר וזמין.