חומוס גרגירים(השרייה ובישול והקפאה)לשימוש עתידי לממרחים סלטים תבשילים מרקים ומאפים טבעי טבעוני ללא ג

חומוס גרגירים(השרייה ובישול והקפאה)לשימוש עתידי לממרחים סלטים תבשילים מרקים ומאפים טבעי טבעוני ללא גלוטן:
להשרות 3 ק"ג גרגירי חומוס בשלוש קערות עם חצי כפית סודה לשתייה בכל קערה ל 12-18 שעות לסנן,
(מ 3 ק"ג חומוס אחרי השרייה יוצאים 6 ק"ג ואחרי הבישול 8.250 ק"ג =11 מנות של 750 גרם)(אפשר להקטין כמויות),
לשטוף להכניס לסיר(ענק) עם מים 4 ס"מ מעל הגרגירים וחצי כפית סודה לשתייה,
לבשל(ללא מלח)עד רכות(רכות = שגרגיר החומוס נמעך בין שתי אצבעות),
בזמן הבישול נוצר הרבה קצף(שגולש)יש לכפות אותו(עם כף)אם רוצים כיריים נקיים,
לאחר הבישול לאחסן בקופסאות אכסון של 750 ג"ר עם 4 מצקות מנוזלי הבישול לצנן,
להקפיא(מחזיק חצי שנה בפריזר)ובתאבון.

הי הי לכולם אוהבים לבשל ולאכול!.

ביקור מעקב וליייק בבלוג שלי יעשיר אתכם באלפי מתכונים טעימים מעניינים ופשוטים.

♥♥ קובי השף הפשוט ממטבח ישראלי ביתי פשוט טעים בטעם של פעם ♥♥ 

בפייסבוק כל מתכון מצולם באלבום לפי שלבי הביצוע.

"כנסו עיקבו לייקו ותיהנו מעדכונים שוטפים טיפים  חידושים הגרלות והפתעות״

אהבתם !!! שתפו וספרו לחבריכם.

מענה על שאלות מהיר וזמין.

לחצו כאן לכניסה >>>

 

לחצו כאן לצפיה בעמוד האינסטגרם >>>

המלצות טיולים בארץ
רישום המלצה חדשה
רישום עסקים לאתר
המלצות טיולים בארץ
המלצות טיולים בחול