ציפס טבעות בטטה מזוגזגות בתנור טבעוני ללא גלוטן:
לקחת בטטה גדולה לחתוך לטבעות בעובי חצי ס״מ עם סכין זיגזג,
להכניס לקערת ערבוב לצקת מעל 4 כפות שמן זית לערבב לכיסוי מלא,
להניח על נייר אפייה בתבנית אפייה בשכבה אחת לפזר מעל מעט מלח הימלאיה גס,
להכניס לתנור חם על 190 מעלות טורבו,
לאפות עד הזהבה יפה)קירמול הבטטה) ובתאבון.
הי הי לכולם אוהבים לבשל ולאכול!.
ביקור מעקב וליייק בבלוג שלי יעשיר אתכם באלפי מתכונים טעימים מעניינים ופשוטים.
♥♥ קובי השף הפשוט ממטבח ישראלי ביתי פשוט טעים בטעם של פעם ♥♥
בפייסבוק כל מתכון מצולם באלבום לפי שלבי הביצוע.
"כנסו עיקבו לייקו ותיהנו מעדכונים שוטפים טיפים חידושים הגרלות והפתעות״
אהבתם !!! שתפו וספרו לחבריכם.
מענה על שאלות מהיר וזמין.