תבשיל חיטה ברוטב עגבניות עשיר ובצל מקורמל טבעוני:
להשרות כוס וחצי חיטה עם רבע כפית סודה לשתייה במים למשך 5 שעות לשטוף ולסנן,
לבשל עם מים חדשים עד רכות אל דנטה (לא דייסה) לסנן,
לקרמל 4 בצלים להוסיף 2 כפות פפריקה כף מתיבוליות השף הפשוט-ראס אל השף הפשוט(תחליף ביתי לאבקת מרק משודרגת משורשים ועשבי תיבול טבעית ללא חומרים מוספים-יצור עצמי)טבעוני ללא גלוטן כף מתיבוליות השף הפשוט-מלח בצל(מלח ארבעת הבצלים טבעי ללא חומרים מוספים-יצור עצמי)טבעוני ללא גלוטן חצי כפית פלפל שחור גרוס חצי כפית מלח הימלאיה כפית סוכר,
לטגן לפתיחת טעמים 3 דקות,
להוסיף קופסת עגבניות מרוסקות 400 ג“ר 100 גרם רסק עגבניות וכוס וחצי מים משטיפת הקופסה להרתיח לבשל על אש קטנה 10 דקות,
להוסיף את החיטה לערבב להרתיח להעביר לאש קטנה לבשל שעה לערבב ובתאבון.
הי הי לכולם אוהבים לבשל ולאכול!.
ביקור מעקב וליייק בבלוג שלי יעשיר אתכם באלפי מתכונים טעימים מעניינים ופשוטים.
♥♥ קובי השף הפשוט ממטבח ישראלי ביתי פשוט טעים בטעם של פעם ♥♥
בפייסבוק כל מתכון מצולם באלבום לפי שלבי הביצוע.
"כנסו עיקבו לייקו ותיהנו מעדכונים שוטפים טיפים חידושים הגרלות והפתעות״
אהבתם !!! שתפו וספרו לחבריכם.
מענה על שאלות מהיר וזמין.