כוסמת עם אטריות(קשאלך מעט לוקשן)שעועית שחורה ובצל מקורמל טבעוני

כוסמת עם אטריות(קשאלך מעט לוקשן)שעועית שחורה ובצל מקורמל טבעוני:
לבשל חצי חבילת אטריות(פסטה)לסנן,
לקחת 500 גרם שעועית שחורה מבושלת מסוננת(250 גרם לפני השרייה ובישול),
להכין כוס וחצי כוסמת קלויה(חומה):
לטגן את הכוסמת עם 2 כפות שמן זית 2 דקות,
להוסיף 3 וחצי כוסות מים להרתיח ולבשל על אש קטנה עד אידוי המים(ללא מלח)
להוסיף 3 בצלים מקורמלים כף מתיבוליות השף הפשוט-ראס אל השף הפשוט(תחליף ביתי לאבקת מרק משודרגת משורשים ועשבי תיבול טבעית ללא חומרים מוספים-יצור עצמי)כף מתיבוליות השף הפשוט-מלח בצל(מלח ארבעת הבצלים טבעי ללא חומרים מוספים-יצור עצמי)חצי כפית פלפל שחור גרוס מלח הימלייה לפי הטעם לערבב,
להוסיף את השעועית לערבב לבשל מעל אש קטנה 4 דקות,
להוסיף את הפסטה לערבב על אש קטנה 4 דקות,
(מתכון משודרג מבית סבתא לולה)

הי הי לכולם אוהבים לבשל ולאכול!.

ביקור מעקב וליייק בבלוג שלי יעשיר אתכם באלפי מתכונים טעימים מעניינים ופשוטים.

♥♥ קובי השף הפשוט ממטבח ישראלי ביתי פשוט טעים בטעם של פעם ♥♥ 

בפייסבוק כל מתכון מצולם באלבום לפי שלבי הביצוע.

"כנסו עיקבו לייקו ותיהנו מעדכונים שוטפים טיפים  חידושים הגרלות והפתעות״

אהבתם !!! שתפו וספרו לחבריכם.

מענה על שאלות מהיר וזמין.

לחצו כאן לכניסה >>>

 

לחצו כאן לצפיה בעמוד האינסטגרם >>>

המלצות טיולים בארץ
המלצות טיולים בחול
המלצות טיולים בארץ
רישום עסקים לאתר
רישום המלצה חדשה