סלט חצילים על האש(מלח גס)עם טחינה וביצים צמחוני ללא גלוטן:
לבשל 5 ביצים קשות לצנן לקלף להכניס למקרר לשעה,
לקחת 5 חצילים בינוניים קלים ומבריקים(ללא גרעינים וטריים),
להניח נייר אפייה בתבנית אפייה ליצור 5 ערימות של מלח גס בעובי 1 ס״מ להניח על כל ערימה חציל,
לנקב בחלק העליון של כל חציל כמה חורים עם קיסם,
להכניס לתנור חם על 230 מעלות טורבו לאפות על חריכת הקליפה ורכות הפנים לצנן,
להוציא את הפנים(לנקות שחלות גרעינים אם יש),
לסנן מנוזלים לקצוץ דקדק עם סכין עץ(למנוע השחרה),
להכניס לקערת ערבוב להוסיף כוס טחינה מתובלת 5 ביצים מגורדות על פומפייה עבה חצי כפית פלפל שחור גרוס לערבב,
לתקן טעמים מלח ולימון,
להכניס למקרר לשעתיים לספיגת טעמים לערבב ובתאבון.
(לקשט עם טבעות ביצים קשות)
הי הי לכולם אוהבים לבשל ולאכול!.
ביקור מעקב וליייק בבלוג שלי יעשיר אתכם באלפי מתכונים טעימים מעניינים ופשוטים.
♥♥ קובי השף הפשוט ממטבח ישראלי ביתי פשוט טעים בטעם של פעם ♥♥
בפייסבוק כל מתכון מצולם באלבום לפי שלבי הביצוע.
"כנסו עיקבו לייקו ותיהנו מעדכונים שוטפים טיפים חידושים הגרלות והפתעות״
אהבתם !!! שתפו וספרו לחבריכם.
מענה על שאלות מהיר וזמין.