תבשיל תחתיות ארטישוק שעועית צהובה ושעועית לבנה טבעןני ללא גלוטן

תבשיל תחתיות ארטישוק שעועית צהובה ושעועית לבנה טבעןני ללא גלוטן:
לחלוט במים רותחים חבילת תחתיות ארטישוק(400 גרם)5 דקות לחתוך כל תחתית ל 8 משולשים,
לחלוט במים רותחים 400 גרם שעועית צהובה 5 דקות לסנן,
לחלוט במים רותחים 400 גרם שעועית לבנה קפואה מבושלת 5 דקות לסנן,
לקרמל 5 בצלים ברבעי טבעות,
להוסיף כף מתיבוליות השף הפשוט-ראס אל השף הפשוט(תחליף ביתי לאבקת מרק משודרגת משורשים ועשבי תיבול טבעית ללא חומרים מוספים-יצור עצמי)טבעוני ללא גלוטן כף מתיבוליות השף הפשוט-מלח בצל(מלח ארבעת הבצלים טבעי ללא חומרים מוספים-יצור עצמי)טבעוני ללא גלוטן חצי כפית פלפל שחור גרוס כפית סוכר חצי כפית מלח הימלאיה לטגן לפתיחת טעמים 4 דקות,
להוסיף את התחתיות והשעועיות לערבב בתערובת 4 דקות,
להוסיף 2 כוסות מים לבשל על אש קטנה 10 דקות ובתאבון.

הי הי לכולם אוהבים לבשל ולאכול!.

ביקור מעקב וליייק בבלוג שלי יעשיר אתכם באלפי מתכונים טעימים מעניינים ופשוטים.

♥♥ קובי השף הפשוט ממטבח ישראלי ביתי פשוט טעים בטעם של פעם ♥♥ 

בפייסבוק כל מתכון מצולם באלבום לפי שלבי הביצוע.

"כנסו עיקבו לייקו ותיהנו מעדכונים שוטפים טיפים  חידושים הגרלות והפתעות״

אהבתם !!! שתפו וספרו לחבריכם.

מענה על שאלות מהיר וזמין.

לחצו כאן לכניסה >>>

 

לחצו כאן לצפיה בעמוד האינסטגרם >>>

המלצות טיולים בארץ
המלצות טיולים בארץ
רישום המלצה חדשה
המלצות טיולים בחול
רישום עסקים לאתר