סלט עגבניות שרי אבוקדו וגבינה בולגרית צמחוני ללא גלוטן

סלט עגבניות שרי אבוקדו וגבינה בולגרית צמחוני ללא גלוטן:
לחתוך לקערת ערבוב 500 גרם עגבניות שרי לטבעות דקות,
להוסיף אבוקדו בינוני בשל(אך לא בשל מדי)בקוביות של 1 ס״מ,
להוסיף 80 גרם גבינה בולגרית 5% מעודנת בקוביות של 1 ס״מ לערבב,
להוסיף 4 כפות שמן זית 3 כפות מיץ לימון מלח הימלאיה ופלפל שחור גרוס לפי הטעם לערבב,
להכניס למקרר לשעה לספיגת טעמים לערבב ובתאבון.

הי הי לכולם אוהבים לבשל ולאכול!.

ביקור מעקב וליייק בבלוג שלי יעשיר אתכם באלפי מתכונים טעימים מעניינים ופשוטים.

♥♥ קובי השף הפשוט ממטבח ישראלי ביתי פשוט טעים בטעם של פעם ♥♥ 

בפייסבוק כל מתכון מצולם באלבום לפי שלבי הביצוע.

"כנסו עיקבו לייקו ותיהנו מעדכונים שוטפים טיפים  חידושים הגרלות והפתעות״

אהבתם !!! שתפו וספרו לחבריכם.

מענה על שאלות מהיר וזמין.

לחצו כאן לכניסה >>>

 

לחצו כאן לצפיה בעמוד האינסטגרם >>>

רישום המלצה חדשה
המלצות טיולים בחול
המלצות טיולים בארץ
רישום עסקים לאתר
המלצות טיולים בארץ