אבקת עירית שומית טבעית לתיבול וארומה מיובשת במכונת יבוש הביתית טבעוני ללא גלוטן:
לקצור צרור גדול מהאדנית(שווה ל 5 חבילות קנויות)(הגידול מתחדש),
להניח במגשי מכונת ייבוש ליבוש מלא,(אפשר להניח בשמש ואו ליבש בתנור על 70 מעלות טורבו)
להעביר למטחנה תבלינים לטחון לאבקה ובתאבון.
(מתאים לתיבול של מרקים תבשילים פשטידות לביבות גבינות ומאפים טוב לשימוש היכן שיש אוכלים שלא אוהבים חתיכות בתיבול התיבול חוסך מקום וללא פג תוקף טעים ועדין)
הי הי לכולם אוהבים לבשל ולאכול!.
ביקור מעקב וליייק בבלוג שלי יעשיר אתכם באלפי מתכונים טעימים מעניינים ופשוטים.
♥♥ קובי השף הפשוט ממטבח ישראלי ביתי פשוט טעים בטעם של פעם ♥♥
בפייסבוק כל מתכון מצולם באלבום לפי שלבי הביצוע.
"כנסו עיקבו לייקו ותיהנו מעדכונים שוטפים טיפים חידושים הגרלות והפתעות״
אהבתם !!! שתפו וספרו לחבריכם.
מענה על שאלות מהיר וזמין.