אבקת חצילים לתיבול ארומה וצבע טבעית ללא חומרים מוספים מיובשת במכונת יבוש ביתית טבעונית ללא גלוטן:
לקחת 6 חצילים לחתוך לטבעות בעובי 1 ס״מ
לסדר במגשי מכונת יבוש ליבש יבוש מושלם(אפשר גם בשמש לוקח כמה ימים ואו בתנור ב 70 מעלות טורבו),
להעביר למטחנת תבלינים לטחון לאבקה ובתאבון.
(מתאים לתיבול תבשילים מאפים מרקים גבינות גם טבעוניות בשר ובמקומות שרוצים תיבול אבקתי ותערובות תבלינים)
הי הי לכולם אוהבים לבשל ולאכול!.
ביקור מעקב וליייק בבלוג שלי יעשיר אתכם באלפי מתכונים טעימים מעניינים ופשוטים.
♥♥ קובי השף הפשוט ממטבח ישראלי ביתי פשוט טעים בטעם של פעם ♥♥
בפייסבוק כל מתכון מצולם באלבום לפי שלבי הביצוע.
"כנסו עיקבו לייקו ותיהנו מעדכונים שוטפים טיפים חידושים הגרלות והפתעות״
אהבתם !!! שתפו וספרו לחבריכם.
מענה על שאלות מהיר וזמין.