קישואים כבושים בקוביות בטעם של פעם טבעוני ללא גלוטן:
לעקר עם כוס מים רותחים צנצנת לכסות,
לקלף 5 קישואים בקולפן פסים(ג׳וליאנים),
לחתוך לטבעות בעובי 1 ס״צ,
לחתוך את הטבעות לקוביות של 1 ס״מ,
לערבב בקערת ערבוב כוס חומץ 2 כפות מלח כף סוכר כף זרעי חרדל כף פלפל אנגלי רבע כפית צילי יבש גרוס ו 4 כוסות מים רתוחים חמימים עד המסת המלח והסוכר,
להניח בתחתית הצנצנת 4 שיני שום חתוכות לטבעות 3 עלי דפנה רבע חבילת שמיר,
להכניס חצי מקוביות הקישואים להניח כמו בתחתית שום עלי דפנה ושמיר,
להוסיף את יתרת הקישואים להוסיף את המשרה,
להניח מעל שום שמיר ועלי דפנה(לחסום מגע של הקישואים מהאויר),
אם חסר משרה להוסיף מעט מים חמימים,
לכסות עם המכסה להעביר לשמש הביתית(לא בחוץ),
לאחר 4 ימים להכניס למקרר ובתאבון.
(מתכון משודרג מבית סבתא לולה)
הי הי לכולם אוהבים לבשל ולאכול!.
ביקור מעקב וליייק בבלוג שלי יעשיר אתכם באלפי מתכונים טעימים מעניינים ופשוטים.
♥♥ קובי השף הפשוט ממטבח ישראלי ביתי פשוט טעים בטעם של פעם ♥♥
בפייסבוק כל מתכון מצולם באלבום לפי שלבי הביצוע.
"כנסו עיקבו לייקו ותיהנו מעדכונים שוטפים טיפים חידושים הגרלות והפתעות״
אהבתם !!! שתפו וספרו לחבריכם.
מענה על שאלות מהיר וזמין.