מפרום תפוא אפוי במילוי מלית חומוס לסמבוסק טבעוני ללא גלוטן:
להכין מלית חומוס פיקנטית:לקחת 750 ג״ר גרגירי חומוס לאחר בישול עד רכות מסוננים,
(אפשר קפוא מבושל ואפשר מקופסת שימורים),
למעוך עם מועך פירה ואו בפולסים במעבד מזון לתערובת גרגירית גסה,
(הסבתות העירקיות דפקו עם פטיש שניצלים)
לטגן 8 בצלים גדולים חתוכים דקדק עד הזהבה פלוס,
להוסיף חצי כפית פלפל שחור גרוס מעט צילי יבש גרוס כפית כורכום כפית כמון כף פפריקה כפית אבקת התיבולית ראס אל השף הפשוט(תחליף ביתי לאבקת מרק משודרגת טבעית ללא חומרים מוספים)כפית מלח הימלייה לטגן לפתיחת טעמים 3 דקות,
(אם מיועד לילדים ללא הצילי),
להוסיף את תערובת החומוס המעוכה לערבב על אש קטנה 5 דקות לקרר לפני מילוי.
לקחת 5 תפו״א בינוניים גדולים לקלף לחתוך לרוחב לחצי עם סכין זיגזג,
לחתוך בכל חצי תפו״א חתך לא עד הסוף שישאר מחובר עם חריץ(כמו פה),
למלא כף וחצי מהמלית לצורת פה פתוח,
למרוח משני צידי תפו״א מעט שמן להניח על נייר אפייה בתבנית אפייה שהחלק שחתוך בזיגזג על הנייר,
להכניס לתנור חם על 190 מעלות לאפות 25 דקות בתוכנית רגילה ו 15 דקות בתוכנית טורבו עד רכות והזהבה יפה ובתאבון.
(שארית המלית שימשה מתכון נוסף)
הי הי לכולם אוהבים לבשל ולאכול!.
ביקור מעקב וליייק בבלוג שלי יעשיר אתכם באלפי מתכונים טעימים מעניינים ופשוטים.
♥♥ קובי השף הפשוט ממטבח ישראלי ביתי פשוט טעים בטעם של פעם ♥♥
בפייסבוק כל מתכון מצולם באלבום לפי שלבי הביצוע.
"כנסו עיקבו לייקו ותיהנו מעדכונים שוטפים טיפים חידושים הגרלות והפתעות״
אהבתם !!! שתפו וספרו לחבריכם.
מענה על שאלות מהיר וזמין.