סלט חצילים(על מלח גס)עם מלפפון כבוש וטחינה טבעוני ללא גלוטן:
להכין כוס טחינה,
לקחת 4 חצילים גדולים קלים ומבריקים(ללא גרעינים וטריים),
להניח נייר אפייה בתבנית אפייה ליצור 4 ערימות של מלח גס בעובי 1 ס״מ בקוטר החציל להניח על כל ערימה חציל,
לנקב בחלק העליון של כל חציל כמה חורים עם קיסם,
להכניס לתנור חם על 230 מעלות טורבו לאפות על חריכת הקליפה ורכות הפנים לצנן,
להוציא את הפנים(לנקות שחלות גרעינים אם יש),
לסנן מנוזלים לקצוץ דקדק עם סכין עץ(למנוע השחרה),
להכניס לקערת ערבוב להוסיף כוס מלפפון חמוץ קצוץ דקדק רבע כפית מלח הימלאיה כוס טחינה מוכנה כף שום כתוש פלפל שחור גרוס לפי הטעם לערבב,
לתקן טעמים מלח ולימון,
להכניס למקרר לשעתיים לספיגת טעמים לערבב ובתאבון.
הי הי לכולם אוהבים לבשל ולאכול!.
ביקור מעקב וליייק בבלוג שלי יעשיר אתכם באלפי מתכונים טעימים מעניינים ופשוטים.
♥♥ קובי השף הפשוט ממטבח ישראלי ביתי פשוט טעים בטעם של פעם ♥♥
בפייסבוק כל מתכון מצולם באלבום לפי שלבי הביצוע.
"כנסו עיקבו לייקו ותיהנו מעדכונים שוטפים טיפים חידושים הגרלות והפתעות״
אהבתם !!! שתפו וספרו לחבריכם.
מענה על שאלות מהיר וזמין.