קוביות תפוא עם רוטב אדום ובצל מקורמל טבעוני ללא גלוטן:
לבשל 1 וחצי ק״ג תפו״א בקוביות של 2 ס״מ עם מעט מלח הימלאיה
עד רכות לסנן וליבש על האש 3 דקות,
לקרמל 5 בצלים להוסיף כף מתיבוליות השף הפשוט-ראס אל השף הפשוט(תחליף ביתי לאבקת מרק משודרגת משורשים ועשבי תיבול טבעית ללא חומרים מוספים-יצור עצמי)טבעוני ללא גלוטן כף מתיבוליות השף הפשוט-מלח בצל(מלח ארבעת הבצלים טבעי ללא חומרים מוספים-יצור עצמי)טבעוני ללא גלוטן 2 כפות פפריקה חצי כפית פלפל שחור גרוס מלח הימלאיה לפי הטעם לערבב,
לטגן לפתיחת טעמים 4 דקות להוסיף כוס מים לבשל על אש קטנה 5 דקות,
להוסיף את תפו״א לערבב על אש קטנה 6 דקות ובתאבון.
הי הי לכולם אוהבים לבשל ולאכול!.
ביקור מעקב וליייק בבלוג שלי יעשיר אתכם באלפי מתכונים טעימים מעניינים ופשוטים.
♥♥ קובי השף הפשוט ממטבח ישראלי ביתי פשוט טעים בטעם של פעם ♥♥
בפייסבוק כל מתכון מצולם באלבום לפי שלבי הביצוע.
"כנסו עיקבו לייקו ותיהנו מעדכונים שוטפים טיפים חידושים הגרלות והפתעות״
אהבתם !!! שתפו וספרו לחבריכם.
מענה על שאלות מהיר וזמין.