שוקיות כנפי עוף קונפי מפורקות עם גרגירי חומוס בצל מקורמל:
להכין צלי שוקיות כנפי עוף קונפי:
לקנות 2 חבילות שוקיות כנפי עוף(2 ק״ג)לנקות,
לטגן לסגירה עד הזהבה יפה במעט שמן להוציא לקערה,
להוסיף 8 כפות סויה ללא גלוטן 5 כפות רוטב צילי מתוק ללא גלוטן 4 כפות סילן כף מתיבוליות השף הפשוט-ראס אל השף הפשוט(תחליף ביתי לאבקת מרק משודרגת משורשים ועשבי תיבול טבעית ללא חומרים מוספים-יצור עצמי)כף מתיבוליות השף הפשוט-מלח בצל(מלח ארבעת הבצלים טבעי ללא חומרים מוספים-יצור עצמי 3 כפות פפריקה חצי כפית פלפל שחור גרוס חצי כפית מלח הימלייה לערבב,
לטגן לפתיחת טעמים 4 דקות,
להוסיף את שוקיות כנפי העוף לערבב לאדות בתערובת 8 דקות,
להוסיף כוס וחצי מים לבשל על אש קטנה שעה,
לקרמל 4 בצלים,
להוסיף 250 גרם גרגירי חומוס מבושלים מסוננים לערבב,
לטגן בבצלים 5 דקות,
להוסיף את השוקיות המפורקות לטגן בתערובת 4 דקות,
להוסיף 2 כוסות ממי הקונפי לבשל על אש קטנה 10 דקות ובתאבון.
(לאחר פירוק הבשר מהעצמות והעור נשארו 550 גרם בשר)
הי הי לכולם אוהבים לבשל ולאכול!.
ביקור מעקב וליייק בבלוג שלי יעשיר אתכם באלפי מתכונים טעימים מעניינים ופשוטים.
♥♥ קובי השף הפשוט ממטבח ישראלי ביתי פשוט טעים בטעם של פעם ♥♥
בפייסבוק כל מתכון מצולם באלבום לפי שלבי הביצוע.
"כנסו עיקבו לייקו ותיהנו מעדכונים שוטפים טיפים חידושים הגרלות והפתעות״
אהבתם !!! שתפו וספרו לחבריכם.
מענה על שאלות מהיר וזמין.