תבשיל תחתיות ארטישוק שעועית אדומה אפונה ובצל מטוגן טבעוני ללא גלוטן

תבשיל תחתיות ארטישוק שעועית אדומה אפונה ובצל מטוגן טבעוני ללא גלוטן:
לחלוט במים רותחים חבילת תחתיות ארטישוק קפואה(400 גרם)5 דקות לחתוך כל תחתית ל 10 משולשים,
לקחת 400 גרם שעועית אדומה קפואה חלוטה 5 דקות לסנן ,
לקחת 250 גרם אפונה קפואה חלוטה 5 דקות לסנן,
לטגן 5 בצלים ברבעי טבעות,
להוסיף כף מתיבוליות השף הפשוט-ראס אל השף הפשוט(תחליף ביתי לאבקת מרק משודרגת משורשים ועשבי תיבול טבעית ללא חומרים מוספים-יצור עצמי)טבעוני ללא גלוטן כף מתיבוליות השף הפשוט-מלח בצל(מלח ארבעת הבצלים טבעי ללא חומרים מוספים-יצור עצמי)טבעוני ללא גלוטן חצי כפית פלפל שחור גרוס רבע כפית אבקת תימין חצי כפית מלח הימלאיה לטגן לפתיחת טעמים 4 דקות,
להוסיף את התחתיות השעועית והאפונה לערבב בתערובת 4 דקות,
להוסיף 1 וחצי כוסות מים לבשל על אש קטנה 12 דקות ובתאבון.

הי הי לכולם אוהבים לבשל ולאכול!.

ביקור מעקב וליייק בבלוג שלי יעשיר אתכם באלפי מתכונים טעימים מעניינים ופשוטים.

♥♥ קובי השף הפשוט ממטבח ישראלי ביתי פשוט טעים בטעם של פעם ♥♥ 

בפייסבוק כל מתכון מצולם באלבום לפי שלבי הביצוע.

"כנסו עיקבו לייקו ותיהנו מעדכונים שוטפים טיפים  חידושים הגרלות והפתעות״

אהבתם !!! שתפו וספרו לחבריכם.

מענה על שאלות מהיר וזמין.

לחצו כאן לכניסה >>>

 

לחצו כאן לצפיה בעמוד האינסטגרם >>>

המלצות טיולים בארץ
רישום המלצה חדשה
רישום עסקים לאתר
המלצות טיולים בחול
המלצות טיולים בארץ