תבשיל תחתיות ארטישוק שעועית אדומה אפונה ובצל מטוגן טבעוני ללא גלוטן:
לחלוט במים רותחים חבילת תחתיות ארטישוק קפואה(400 גרם)5 דקות לחתוך כל תחתית ל 10 משולשים,
לקחת 400 גרם שעועית אדומה קפואה חלוטה 5 דקות לסנן ,
לקחת 250 גרם אפונה קפואה חלוטה 5 דקות לסנן,
לטגן 5 בצלים ברבעי טבעות,
להוסיף כף מתיבוליות השף הפשוט-ראס אל השף הפשוט(תחליף ביתי לאבקת מרק משודרגת משורשים ועשבי תיבול טבעית ללא חומרים מוספים-יצור עצמי)טבעוני ללא גלוטן כף מתיבוליות השף הפשוט-מלח בצל(מלח ארבעת הבצלים טבעי ללא חומרים מוספים-יצור עצמי)טבעוני ללא גלוטן חצי כפית פלפל שחור גרוס רבע כפית אבקת תימין חצי כפית מלח הימלאיה לטגן לפתיחת טעמים 4 דקות,
להוסיף את התחתיות השעועית והאפונה לערבב בתערובת 4 דקות,
להוסיף 1 וחצי כוסות מים לבשל על אש קטנה 12 דקות ובתאבון.
הי הי לכולם אוהבים לבשל ולאכול!.
ביקור מעקב וליייק בבלוג שלי יעשיר אתכם באלפי מתכונים טעימים מעניינים ופשוטים.
♥♥ קובי השף הפשוט ממטבח ישראלי ביתי פשוט טעים בטעם של פעם ♥♥
בפייסבוק כל מתכון מצולם באלבום לפי שלבי הביצוע.
"כנסו עיקבו לייקו ותיהנו מעדכונים שוטפים טיפים חידושים הגרלות והפתעות״
אהבתם !!! שתפו וספרו לחבריכם.
מענה על שאלות מהיר וזמין.