סלט פסטו(אגוזים)חצילים על האש טבעוני ללא גלוטן

סלט פסטו(אגוזים)חצילים על האש טבעוני ללא גלוטן:
לקחת 3 חצילים קשים קלים ומבריקים(טריים ומעט גרעינים),
להניח נייר אפייה בתבנית אפייה לערום 3 ערמות מלח גס בגובה 1 ס״מ בקוטר של חציל(המלח יוצר תנור בתוך תנור ונותן טעם מדורה מיוחד),
להניח את 3 החצילים על ערמות המלח לנקב בחלק העליון של החצילים כמה חורים עם קיסם,
להכניס לתנור חם על 230 מעלות טורבו לאפות עד רכות וחריכת הקליפה לצנן,
לחתוך לחצי להוציא את ליבת החציל לנקות משחלות גרעינים אם יש,
לקצוץ את פנים החציל עם סכין עץ(מונע השחרה)לנקז נוזלים,
להעביר לקערת ערבוב להוסיף 1 וחצי כפות פסטו אגוזים 3 כפות מיץ לימון חצי כפית מלח הימלייה רבע כפית פלפל שחור גרוס לערבב,
להכניס למקרר לשעתיים לספיגת טעמים לערבב ובתאבון.

הי הי לכולם אוהבים לבשל ולאכול!.

ביקור מעקב וליייק בבלוג שלי יעשיר אתכם באלפי מתכונים טעימים מעניינים ופשוטים.

♥♥ קובי השף הפשוט ממטבח ישראלי ביתי פשוט טעים בטעם של פעם ♥♥ 

בפייסבוק כל מתכון מצולם באלבום לפי שלבי הביצוע.

"כנסו עיקבו לייקו ותיהנו מעדכונים שוטפים טיפים  חידושים הגרלות והפתעות״

אהבתם !!! שתפו וספרו לחבריכם.

מענה על שאלות מהיר וזמין.

לחצו כאן לכניסה >>>

 

לחצו כאן לצפיה בעמוד האינסטגרם >>>

רישום המלצה חדשה
רישום עסקים לאתר
המלצות טיולים בארץ
המלצות טיולים בחול
המלצות טיולים בארץ