פשטידת תפוא זוקיני ועלי סלק עשירה צמחונית ללא גלוטן:
לרסק על פומפייה דקה 1 וחצי ק״ג תפו״א לסחוט מנוזלים,
לרסק על פומפייה דקה 600 גרם זוקיני לסחוט מנוזלים,
לקצוץ דקדק 200 גרם עלי סלק אדום(אני מגדל באדניות),
להכניס לקערת ערבוב תפו״א זוקיני ועלי סלק לערבב,
להוסיף כוס פירורי לחם ללא גלוטן מתובלים(מקורנפלקס)כף מתיבוליות השף הפשוט-ראס אל השף הפשוט(תחליף ביתי לאבקת מרק משודרגת משורשים ועשבי תיבול טבעית ללא חומרים מוספים-יצור עצמי)כף מתיבוליות השף הפשוט-מלח בצל(מלח ארבעת הבצלים טבעי ללא חומרים מוספים-יצור עצמי)חצי כפית פלפל שחור גרוס כפית מלח הימלאיה לערבב,
להוסיף 4 בצלים מקורמלים ו 4 ביצים לערבב לתערובת אחידה,
לקחת 3 תבניות אנגליש קייק לשמן(לחילוץ קל לאחר האפייה),
לפזר מעט פירורי(לחם)קורנפלקס להדבקה על השימון,
להכניס את התערובת להדק לישר,
לעשות פסים עם מזלג לקישוט לזלף מעט שמן מעל,
להכניס לתנור חם על 200 מעלות טורבו,
לאפות עד הזהבה יפה והתייצבות(כ 40 דקות)לחלץ מהתבנית,
לחתוך לפרוסות בעובי הרצוי ובתאבון.
(הירקות רוסקו במגימיקס סכין דקה)
הי הי לכולם אוהבים לבשל ולאכול!.
ביקור מעקב וליייק בבלוג שלי יעשיר אתכם באלפי מתכונים טעימים מעניינים ופשוטים.
♥♥ קובי השף הפשוט ממטבח ישראלי ביתי פשוט טעים בטעם של פעם ♥♥
בפייסבוק כל מתכון מצולם באלבום לפי שלבי הביצוע.
"כנסו עיקבו לייקו ותיהנו מעדכונים שוטפים טיפים חידושים הגרלות והפתעות״
אהבתם !!! שתפו וספרו לחבריכם.
מענה על שאלות מהיר וזמין.