קרפלךֿ(כיסונים)במילוי תפוא בציפוי בצל מקורמל חמוציות וצימוקים צמחוני לראש השנה מבית סבתא לולה:
לבשל לפי הוראות הבישול חבילת קרפלך תפו״א לסנן(800 גרם)
להכניס לסוטאג כפית מתיבוליות השף הפשוט-מלח בצל(מלח ארבעת הבצלים טבעי ללא חומרים מוספים-יצור עצמי)שליש כפית פלפל שחור גרוס חצי כפית מלח הימליה 4 בצלים מקורמלים 25 גרם צימוקים בהירים 25 גרם צימוקים כהים 25 גרם חמוציות,
לטגן לפתיחת טעמים 4 דקות,
להוסיף 3/4 כוס מים לבשל על אש קטנה 4 דקות,
להוסיף את הקרפלך לערבב 5 דקות בתערובת ובתאבון.
הי הי לכולם אוהבים לבשל ולאכול!.
ביקור מעקב וליייק בבלוג שלי יעשיר אתכם באלפי מתכונים טעימים מעניינים ופשוטים.
♥♥ קובי השף הפשוט ממטבח ישראלי ביתי פשוט טעים בטעם של פעם ♥♥
בפייסבוק כל מתכון מצולם באלבום לפי שלבי הביצוע.
"כנסו עיקבו לייקו ותיהנו מעדכונים שוטפים טיפים חידושים הגרלות והפתעות״
אהבתם !!! שתפו וספרו לחבריכם.
מענה על שאלות מהיר וזמין.