ריבת פובידל דלת סוכר(ריבת שזיפי שגיב)של סבתה אסתר ואימא רוזה משודרגת לראש השנה טבעוני ללא גלוטן:
לקחת 2 וחצי ק״ג שזיפי שגיב(מאורכים)לגלען ולחתוך לארבע(להוציא שזיפים לא יפים ולאחר גלעון נשארו 2 ק״ג ו 300 גרם,
להכניס לסיר עם תחתית עבה להוסיף 460 גרם סוכר דמררה(200 גרם ל 1 ק״ג)מיץ מלימון 1 כף תמצית ווניל איכותית ואת שני חצאי הלימון שנסחטו(יוצאו בסוף)5 גרם פקטין,
להרתיח ולבשל על אש הכי קטנה עם ערבוב כל כמה דקות כ 5 שעות לצנן,
להכניס לצנצנות מעוקרות למקרר ולחלק לחג ובתאבון.
(בדרך כלל היחס בין סוכר לפרי הוא 1 ל 1 כאן היחס 200 גרם סוכר ל 1 ק״ג פרי)
הי הי לכולם אוהבים לבשל ולאכול!.
ביקור מעקב וליייק בבלוג שלי יעשיר אתכם באלפי מתכונים טעימים מעניינים ופשוטים.
♥♥ קובי השף הפשוט ממטבח ישראלי ביתי פשוט טעים בטעם של פעם ♥♥
בפייסבוק כל מתכון מצולם באלבום לפי שלבי הביצוע.
"כנסו עיקבו לייקו ותיהנו מעדכונים שוטפים טיפים חידושים הגרלות והפתעות״
אהבתם !!! שתפו וספרו לחבריכם.
מענה על שאלות מהיר וזמין.