שעועית בובס(לימה)עם בצל מקורמל טבעוני ללא גלוטן:
להשרות 250 גרם שעועית בובס עם רבע כפית סודה לשתייה ללילה,
לסנן להעביר לסיר עם מים לבשל עד רכות לסנן(בזמן הבישול נוצר קצף לקפות אותו עם כף אחרת הכיריים מתלחלחים),
לקרמל 5 בצלים להוסיף כפית מתיבוליות השף הפשוט-ראס אל השף הפשוט(תחליף ביתי לאבקת מרק משודרגת משורשים ועשבי תיבול טבעית ללא חומרים מוספים-יצור עצמי)טבעוני ללא גלוטן כפית מתיבוליות השף הפשוט-מלח בצל(מלח ארבעת הבצלים טבעי ללא חומרים מוספים-יצור עצמי)טבעוני ללא גלוטן כף פפריקה שליש כפית פלפל שחור גרוס חצי כפית מלח הימלאיה,
לטגן לפתיחת טעמים 4 דקות,
להוסיף חצי כוס מים לבשל על אש קטנה 6 דקות,
להוסיף את השעועית לערבב על אש קטנה 8 דקות ובתאבון.
(בישול קטניות ללא מלח הוא מקשה אותם הוספה בסוף הבישול)
הי הי לכולם אוהבים לבשל ולאכול!.
ביקור מעקב וליייק בבלוג שלי יעשיר אתכם באלפי מתכונים טעימים מעניינים ופשוטים.
♥♥ קובי השף הפשוט ממטבח ישראלי ביתי פשוט טעים בטעם של פעם ♥♥
בפייסבוק כל מתכון מצולם באלבום לפי שלבי הביצוע.
"כנסו עיקבו לייקו ותיהנו מעדכונים שוטפים טיפים חידושים הגרלות והפתעות״
אהבתם !!! שתפו וספרו לחבריכם.
מענה על שאלות מהיר וזמין.