בורקס(מבצק עלים ללא גלוטן)במילוי פירה תפוא ובצל מקורמל צמחוני (אפשרות לטבעוני)ללא גלוטן

בורקס(מבצק עלים ללא גלוטן)במילוי פירה תפוא ובצל מקורמל צמחוני (אפשרות לטבעוני)ללא גלוטן:
להפשיר חבילת בצק עלים ללא גלוטן(450 גרם 3 עלים),
לבשל 2 וחצי ק"ג תפו"א בקוביות עם חצי כפית מלח הימליה וכף מתיבוליות השף הפשוט-ראס אל השף הפשוט(תחליף ביתי לאבקת מרק משודרגת משורשים ועשבי תיבול טבעית ללא חומרים מוספים-יצור עצמי)חצי כפית פלפל שחור גרוס(התבלינים נספגים בתפו״א),
לבשל עד רכות לסנן מנוזלים ליבש על האש 3 דקות,
להכין פירה חלק(אני הכנתי במכשיר מעיכה ידני לפירה החורים הקטנים ביותר),
להוסיף לפירה 5 בצלים מקורמלים כפית אבקת מתיבוליות השף הפשוט-ראס אל השף הפשוט(תחליף ביתי לאבקת מרק משודרגת משורשים ועשבי תיבול טבעית ללא חומרים מוספים-יצור עצמי)כפית
מתיבוליות השף הפשוט-מלח בצל(מלח ארבעת הבצלים טבעי ללא חומרים מוספים-יצור עצמי)חצי כפית פלפל שחור גרוס מלח הימליה לפי הטעם לערבב לקרר,
לרדד כל עלה לגודל 25 על 20 ס״מ לחתוך עם גלגלת פיצה ל 6 מלבנים,
להניח כף מהפירה לסגור למשולש להדק את הקצוות עם מזלג,
להניח על נייר אפייה בתבנית אפייה,
למרוח ביצה(אפשר שמן זית=טבעוני)לפזר שומשום קלוי,
להכניס לתנור חם על 190 מעלות טורבו לאפות עד הזהבה יפה ובתאבון.
(יתר המילוי(הפירה)שימש למתכונים נוספים)

הי הי לכולם אוהבים לבשל ולאכול!.

ביקור מעקב וליייק בבלוג שלי יעשיר אתכם באלפי מתכונים טעימים מעניינים ופשוטים.

♥♥ קובי השף הפשוט ממטבח ישראלי ביתי פשוט טעים בטעם של פעם ♥♥ 

בפייסבוק כל מתכון מצולם באלבום לפי שלבי הביצוע.

"כנסו עיקבו לייקו ותיהנו מעדכונים שוטפים טיפים  חידושים הגרלות והפתעות״

אהבתם !!! שתפו וספרו לחבריכם.

מענה על שאלות מהיר וזמין.

לחצו כאן לכניסה >>>

 

לחצו כאן לצפיה בעמוד האינסטגרם >>>

המלצות טיולים בארץ
רישום עסקים לאתר
המלצות טיולים בארץ
רישום המלצה חדשה
המלצות טיולים בחול