יוקי תפוא עם שעועית ירוקה ובצל מקורמל טבעוני ללא גלוטן:
לקרמל 4 בצלים בחצי טבעות דקות להוסיף כף שטוחה מתיבוליות השף הפשוט-ראס אל השף הפשוט(תחליף ביתי לאבקת מרק משודרגת משורשים ועשבי תיבול טבעית ללא חומרים מוספים-יצור עצמי)טבעוני ללא גלוטן כף שטוחה מתיבוליות השף הפשוט-מלח בצל(מלח ארבעת הבצלים טבעי ללא חומרים מוספים-יצור עצמי)טבעוני ללא גלוטן שליש כפית פלפל שחור גרוס שליש כפית מלח הימלאיה,
לטגן לפתיחת טעמים 3 דקות,
להוסיף 250 גרם שעועית ירוקה קפואה לאדות בתערובת עד הפשרה,
להוסיף 3/4 כוס מים לבשל על אש קטנה 6 דקות,
לבשל חבילת ניוקי תפו״א ללא גלוטן לסנן,
להוסיף את הניוקי לערבב על אש קטנה 5 דקות ובתאבון.
הי הי לכולם אוהבים לבשל ולאכול!.
ביקור מעקב וליייק בבלוג שלי יעשיר אתכם באלפי מתכונים טעימים מעניינים ופשוטים.
♥♥ קובי השף הפשוט ממטבח ישראלי ביתי פשוט טעים בטעם של פעם ♥♥
בפייסבוק כל מתכון מצולם באלבום לפי שלבי הביצוע.
"כנסו עיקבו לייקו ותיהנו מעדכונים שוטפים טיפים חידושים הגרלות והפתעות״
אהבתם !!! שתפו וספרו לחבריכם.
מענה על שאלות מהיר וזמין.